EXCLUSIV  Horoscop 9 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. E bine să stăm ACASĂ

Pexels / Horoscop 9 iulie
Pexels / Horoscop 9 iulie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Profesional...Luna nouă se petrece în casa a X-a, Luna este foarte bine acolo. La serviciu, în proiectele pe care le faci, oamenii lângă care lucrezi, ai nevoie să te simți ca acasă la serviciu zilele acestea. Cu cât vei face lucrul acesta mai mult, cu atât îți vor conveni toate situațiile care se întâmplă acolo și s-ar putea să ai parte și de vizibilitate și să fii observat mult mai ușor. 

Horoscop SCORPION

Luna nouă la tine se petrece în casa a IX-a, casa drumurilor, a călătoriilor, a filosofiei, a învățării, care este și o casă a discuțiilor, a dezbaterilor, a dezbaterilor pe subiecte din acestea puternice, importante și poți să ai discuții din aceste și cu oameni din familie și cu prieteni și cu partenerul. În orice caz, vei aduce în cadrul discuțiilor de fiecare dată și evenimente care ți s-au întâmplat în familie, în copilărie, ce ai trăit tu, ce ai simțit, de aceea dezbaterile astea e foarte bine să fie făcute într-un mod molcom, nu să stai să îi strângi de gât și să îi înțepi cu venin, ci pur și simplu să fii mai receptiv, chiar ai nevoie să fii mai receptiv zilele acestea. Și să ierți, că dacă nu e iertare, nu e bine. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Luna nouă se petrece în casa a VIII-a. O lună nouă pe casa a VIII-a poate să fie un moment bun în care să vă gândiți că vreți un copil, poate să fie un moment bun pentru a mai aprinde o flacără în dormitor, poate să fie un weekend pentru pasiune, dar atenție, pasiunea îmbibată cu multe emoții, nu doar cu partea fizică, ci și cu partea de simțire, de emoție. Ce aș putea să vă spun, luna asta nouă e foarte bună în dormitor zilele acestea, voi știți cum o folosiți și dacă nu e în dormitor, e foarte bună pe sondarea psihologică, pe stat cu voi să vedeți ce și cum simțiți, de ce simțiți și de unde vine sentimentul.

Horoscop CAPRICORN

Unu, cei singuri să iasă zilele acestea în oraș și să încerce să cunoască oameni sau dacă sunt invitați în oraș de persoane să nu zică nu, s-ar putea să întâlniți o persoană interesantă, mai sensibilă, mai fragilă, dar ieșiți în oraș. Cei singuri trebuie să aibă curaj să iasă, să facă un pas. Cei care nu sunt singuri și sunt într-o relație, e un weekend bun pentru iertare și nu pentru a face lucrurile automat. E un weekend bun să faceți ce vă place și ce îi place și partenerului. Dacă spune ceva ce nu vă convine și care vă trezește egoul, pe moment e bine să spuneți „ok, o să încercăm”. Nu brutal, nu agresiv, e nevoie de înțelegere, de emoție, de atingeri, de afecțiune. Ia vedeți ce faceți voi acolo!

Horoscop VĂRSĂTOR

Treburile gospodărești au un sens zilele acestea, un mare sens. Indiferent că faceți curățenie, că mergeți la cumpărături, că vreți să cumpărați o perdea, că schimbați ceva, nu știu. Vreți să aveți o rutină zilele acestea, că e importantă rutina, să ne înțelegem. Trebuie să puneți suflet. Nu mergeți la cumpărături doar ca să mergeți la cumpărături, nu cumpărați mâncare doar ca să fie. Trebuie să o faceți cu mult, mult, mult suflet. Trebuie să puneți suflet în orice ați face zilele acestea.

Horoscop PEȘTI

Luna nouă se petrece în casa a V-a. Cei care au copii pot petrece momente minunate cu copiii și dacă nu s-au gândit, faceți un plan, scoateți-i undeva în parc, la un eveniment, la un parc de distracții. Cei care nu au copii, e un weekend care poate să vină cu mult romantism, cu un pahar de vin, cu o prăjitură, cu o melodie, cu un serial, cu momente din acestea romantice. Și bineînțeles, cei care au pasiuni și nu s-au mai ocupat de ele, poate croșetați, poate lucrați. Sunt niște zile uimitoare pentru zona de romantism, pentru zona de copii și pentru zona de creativitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel