EXCLUSIV  Horoscop 7 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei zodii au nevoie de atenție

Pixabay / Horoscop 7 iulie
Pixabay / Horoscop 7 iulie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus e guvernatorul vostru, Saturn e în casa a V-a. La voi nevoia de a vă duce către ceilalți este foarte mare, de a primi validare. Știți cum sunteți astăzi? Măcar un like pe Facebook, măcar unul, orice like pe Facebook, pe Instagram, orice vizualizare la ce faceți voi, orice comentariu, aveți nevoie de astea astăzi mai mult ca oricând și o să le căutați, și o să vi le doriți, numai să nu vă faceți selfie prin locuri periculoase, că ați văzut că există o tendință cu copii care se duc și se fotografiază în locuri periculoase. Numai să nu faceți din astea. În rest astăzi, nevoia de a primi atenție este uimitoare la voi, și la serviciu, și acasă, și în rețelele de socializare, și cu prietenii, și s-ar putea astăzi să încercați să împăcați mai mulți prieteni, să vă vedeți cu unii de la 8, cu unii de la 9, încercați să îi aduceți împreună. Gândiți-vă de ce se întâmplă asta. Când e Saturn în casa a V-a nu vă simțiți apreciați, dar de ce nu vă simțiți apreciați? Ce vă trebuie vouă să vă simțiți apreciați?

Horoscop SCORPION

Venus e important pentru că este guvernatorul casei VII și pentru că e în opoziție cu Saturn și pentru că Venus e în casa a X-a, nu prea vă veți înțelege cu partenerul astăzi, nu există punte, unul susține ceva, celălalt susține altceva și oricât de maturi și adulți sunteți nu găsiți punctul în care să spuneți „s-ar putea să fie și cum zici tu”. Nu! Efectiv astăzi vă susțineți punctul de vedere până în pânzele albe nu vă lăsați. Fiecare dintre voi vrea să aibă dreptate. 

Horoscop SĂGETĂTOR

În planurile de vacanță pe care vi le faceți astăzi să nu vă certați cu oamenii. Dacă voi vreți să mergeți în Bali și ceilalți vor să meargă pe alte insule, nu vă certați, treceți peste ziua de astăzi, mai ales pe planificare, pe organizare și pe studii. Să știți că dacă aveți astăzi examene, nu știu, susțineți o teză, susțineți ceva, vreo lucrare, testare, ceva. Voi o să credeți că știți un lucru foarte bine și nu zice nimeni că nu l-ați învățat, dar nu o să primiți nota pe care o primiți și o să considerați că nu sunteți buni de nimic. Nu contează nota, să fie de trecere, să fie bună, că viața nu e chiar cum v-o imaginați voi. 

Horoscop CAPRICORN

Să nu spuneți stop. Astăzi dacă partenerul sau cineva vine și vă zice hai să cheltuim bani pentru ceva, voi o să aveți tendința să spuneți „stop”, că așa faceți, dar cheltuiala aia trebuie făcută într-un fel sau altul. Poate dacă vorbiți cu persoana respectivă, și negociați, și puneți întrebări, pentru că Venus este în casa a VIII-a, asta pe parte financiară, care ține de banii celorlalți, dar să știți că Venus cu Marte în casa a VIII-a, în opoziție cu Saturn, vorbește puțin și de problemele din intimitate, fie pe parte sexuală, fie pe parte de neînțelegeri, fie că nu sunteți onești unul cu celălalt. Ar fi cazul să aveți curaj astăzi să faceți ceva sau, de ce nu, să reaprindeți pasiunea în dormitor. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Pentru cei singuri este o perioadă minunată să cunoască pe cineva, cu Venus acolo, se apropie de Marte, în opoziție cu Saturn, nu o să mai fie relația cum era altă dată, nu o să mai fie ca în copilărie, te-am văzut, mi-ai plăcut, ce rămâne de făcut? Relațiile pe care le începeți în perioada aceasta sunt unele mult mai așezate, mult mai mature și cu o nevoie de planificare, nu mai există sincronicitate. Să nu vă așteptați ca o persoană să iasă imediat ce îi spuneți. E o perioadă în care lucrurile se fac pas cu pas, iar pentru cei care sunt deja într-o relație, gândiți-vă poate chiar schimbați ceva acolo. Poate vă vine o idee unuia dintre voi, ca să vă meargă lucrurile mult mai bine. 

Horoscop PEȘTI

Câțiva colegi s-ar putea să vă supere azi, s-ar putea să se laude mai mult decât este cazul sau să pună accentul pe ceva ce voi știți mai bine și ei nu. Veți disprețui extraordinar de mult astăzi orice tentativă a colegilor de a ieși în față, dar fără merite, fără chestii concrete făcute și intrați într-o competiție cu ei, dar nu e cazul, astăzi nu încercați nimic, astăzi lăsați-i pe ei în pace, vedeți-vă voi de treabă, competiția aceea lăsați-o altă dată. Și dacă aveți simptome de sănătate mai ciudate în organism, poate vă faceți o programare la doctor, mai mult somn, mai multă grijă la mâncare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel