EXCLUSIV  Horoscop 7 ianuarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu. Zodia care, astăzi, se crede mai importantă decât este. Mare atenție!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 2 ianuarie, am avut Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur și-a început tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă. Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală. Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba. Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor. Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

BERBEC

Undeva, rolul tău nu este atât de important pe cât ţi-ai dori tu sau ţi se pare că eşti mai tare decât eşti. Mulţi dintre voi veţi descoperi că nu ştiţi să vă organizați timpul şi că aveţi momente când exageraţi şi momente în care nu faceţi nimic.

TAUR

Nu aveţi o cale, nu ştiţi unde sunteți, ce vreţi. Senzaţia de goliciune, de confuzie în faţa vieţii. Sunteţi la o răscruce şi nu ştiţi unde să vă duceţi.

GEMENI

Nu vă implicaţi în relaţii ascunse, bazate doar pe partea intimă. Evitaţi tot ce este periculos la serviciu, în relaţie şi nu credeţi orice secret pe care îl aflaţi.

RAC

Dacă se întoarce cineva la voi şi va promite marea cu sarea, deşi acum ceva timp v-a dărâmat viaţa, nu e de crezut. Şi voi veţi merge la anumite persoane să cereţi iertare. Bine ar fi să nu o primiţi! Nu e bine să luaţi decizii relaționale în acest weekend.

LEU

Senzaţia este că oricât de mult aţi munci nu vedeţi rezultatele muncii voastre. Să nu vi se pună pata pe vreun coleg că nu dă bine.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel