EXCLUSIV  Horoscop 7 decembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vă DOARE fiecare ban pe care îl cheltuiți

Sursă foto: Pexels / Horoscop 7 decembrie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 7 decembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Să ne aducem aminte, Priapul este în casa a III-a la voi, exact lângă Soare, sunteți justițiari din născare, astăzi totul vi se va părea nedrept în jurul vostru, absolut totul. Nu trebuie să fie neapărat nedrept, dar totul vi se pare nedrept. De la modul în care se închid ușile la autobuz, de la modul în care vânzătoarea de la magazin vă vorbește. Aveți impresia că toată lumea vă înșală, vă păcălește, vă minte, încearcă să vă fraierească, dar s-ar putea să fie o frică interioară mai mare și trebuie să vă dați seama de unde vine. 

Horoscop SCORPION

Orice bănuț cheltuit azi vi se pare o greutate și o suferință. Și un suc dacă cumpărați, dați doi lei pe o sticlă, vă enervați că a trebuit să o cumpărați. Efectiv azi, orice are legătură cu banii, vă enervează și vă gândiți insistent la posibilități de a face economie. Vă roade orice cheltuială! 

Horoscop SĂGETĂTOR

Soarele este lângă Priap în semnul vostru. Vă spuneam și zilele trecute și ieri, nu puteți să vă conectați la ceilalți. Suferința voastră vi se pare atât de mare și de tare încât nimenii nu vă aude, nimeni nu vă vede, nimeni nu vă înțelege și parcă doar voi suferiți, ceilalți nu suferă la fel de mult, mai ales că voi vă considerați lupii moraliști, cei mai drepți și corecți oameni de pe planetă, dar să știți că sunteți cei mai speculanți în același timp. 

Horoscop CAPRICORN

Nu aș lăsa azi să treacă simptomele simple. Dacă vă doare capul, poate v-a mai durut și zilele trecute, dar nu ați avut timp și dispoziție să vă dați seama de acest lucru. Vă recomand azi să nu vă lăsați afectat de vorbele colegilor. Nu sunt cu direcție, pur și simplu sunt spuse, nu trebuie să ziceți că gata, cineva are ceva personal cu voi. Astăzi sunteți voi ceva mai sensibili în această zonă. Vedeți unde țineți de proiecte și nu vreți să delegați. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Relațiile cu anumiți prieteni dor, dar asta poate pentru că la un moment dat nu ați pus niște limite sau ați avut niște așteptări mai mari, sau poate că nu v-ați dat seama că lucrurile pot evolua, se pot schimba, pot fi diferite de-a lungul vieții. Când te bagi într-o chestie, trebuie să te gândești că există și riscul ca după câțiva ani oamenii să se schimbe. 

Horoscop PEȘTI

Conjuncția lui Priap cu Soarele se petrece în casa a X-a. Voi ascultați prea mult de șefi, le dați prea mare importanță, vi se pare că sunt șmecheri, vi se pare că sunt cei mai tari, cei mai mari și că sunt Dumnezeul vostru. Dar nu sunt chiar Dumnezeul vostru și e posibil ca azi să aveți nevoie de o persoană care să vă ghideze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel