HOROSCOP 7-13 ianuarie. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii

Irina Constantin / 07 ian 2019 / 08:23 Salveaza PDF Comentarii
HOROSCOP 7-13 ianuarie. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii
HOROSCOP 7-13 ianuarie. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii

HOROSCOP 7-13 ianuarie Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce arată astrele pentru fiecare zodie în această săptămână. 

HOROSCOP 7-13 ianuarie BERBEC: Luni, marți și miercuri sunt zile minunate pentru a se inspira pentru planurile lor. Mari ambiții în prima jumătate a săptămânii. De evitat comentarii cu persoane negative sau care i-ar putea face să se răzgândească. Joi și vineri au de analizat postura în care se află la locul de muncă. Să nu plece urechea la bârfe și să nu se lase intimidați.

HOROSCOP 7-13 ianuarie TAUR: Au planuri mari pe care le pun pe hârtie, oportunitate privind colaborarea cu străinătatea. Poate că mulți tauri iau în calcul posibilitatea de a lucra afară. Ar fi bine să nu se lase intimidați luni, marți și miercuri de persoane care încearcă să-i facă să se răzgândească. Pot conta pe prieteni joi și vineri.

HOROSCOP 7-13 ianuarie GEMENI: Au ocazia să verifice care sunt persoanele pe care pot conta. Vor vedea cât de mare e influența lor asupra celorlalți și cât de mult au parte de sprijin. Trebuie să vadă care le sunt suporterii.

HOROSCOP 7-13 ianuarie RAC: O săptămână care pune accent pe relația de cuplu. Luni, marți și miercuri au de analizat mai ales din punct de vedere financiar situația lor. În weekend, discuții în familie despre planuri, proiecte și suportul de care au nevoie pentru a merge mai departe.

HOROSCOP 7-13 ianuarie LEU: Multe planuri, mai ales profesionale. Își reorganizează viața, activitățile, sarcinile. Sănătatea este luată în calcul. Totul se schimbă, pentru ca viața lor să fie mai organizată. Discuții luni, marți și miercuri privind viitorul. Joi și vineri iau în calcul ce au, ce nu au, ce pierd, ce riscă să piardă.

HOROSCOP 7-13 ianuarie FECIOARE: Au un început de săptămână foarte bun. Luni, marți și miercuri sunt zile valoroase pentru muncă. Sunt puțin surprinse de evenimentele profesionale. Trebuie să fie creative și să inventeze soluții la situațiile care se creează. Discuții cu partenerii și colaboratorii pentru joi și vineri. Le ajung la urechi informații, discuții și cel mai bine ar fi să le verifice, să ceară o părere, o opinie, o explicație persoanelor implicate.

HOROSCOP 7-13 ianuarie BALANȚĂ: Au chef de joacă, au multe de povestit, vor să prelungească vacanța, sunt într-o formă foarte bună luni, marți și miercuri. Joi și vineri, valoroase pentru muncă. În weekend, risc de discuții cu partenerul de viață.

HOROSCOP 7-13 ianuarie SCORPION: Se gândesc la bani și vorbesc cu membrii familiei luni, marți și miercuri. Încă este o perioadă de planificare. Joi și vineri au chef de distracție.

HOROSCOP 7-13 ianuarie SĂGETĂTOR: Început sub semnul comunicării, au multe întrebări, trebuie să răspundă la ele, mai ales dacă planurile lor sunt un pic mai îndrăznețe pentru acest an, trebuie să fie bine informați, caută răspunsuri și bine ar fi să discute cu persoane avizate. Joi și vineri, fie vin musafiri, fie trebuie să se ocupe de o persoană din familie și asta nu le place prea mult.

HOROSCOP 7-13 ianuarie CAPRICORN: Încep cu gândul la bani sau aranjamente profesionale, care pot să le modifice și sursele de venit. Se pare că vor mai multă liniște, pun preț pe sănătatea lor, încep cu gândul la bani, ce câștigă, ce pierd. Discuții și poate au nevoie de un sfat competent joi și vineri. Atenție la discuții în familie în weekend.

HOROSCOP 7-13 ianuarie VĂRSĂTOR: Au o săptămână foarte bună, sunt inspirați, intuitivi. Vor lucruri mari, au toate șansele să impresioneze. Se gândesc la bani joi și vineri. În weekend, au chef de o mică excursie sau călătorie. Risc de accidente pe drum.

HOROSCOP 7-13 ianuarie PEȘTI: Săptămâna începe mai lent. Luni, marți și miercuri, mai mult odihnă. Joi și vineri sunt în formă mai bună și se gândesc la lucrurile mari pe care au șansa să le realizeze în acest an, Jupiter fiind în zona carierei. În weekend, se gândesc la bani, e posibil să cheltuiască pe ce n-au apucat să cumpere în 2018.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28