EXCLUSIV  Horoscop 6 iunie. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Surprize în sfera birocratică și profesională pentru zodii. ”Vezi ce poți face aici și acum!”

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BERBEC

Astăzi, deși va fi dureros să vorbești despre anumite subiecte, îți va face bine. Deci nu este cazul să îți fie teamă, să te ascunzi sau să le ascunzi, ieși și spune despre ele. S-ar putea să te ajute mai mult decât este cazul, iar acea conjuncție Uranus - Pallas, e clar că undeva va trebui o ajustare pe plan financiar și poate avea legătură și cu zona profesională. 

Horoscop TAUR

Pallas lângă Uranus vorbește despre modul în care tu îți folosești independența și ce poți obține din ea. O să spui ”da, să plec mai devreme de la serviciu și ce să fac? Să pierd o oră în trafic?” Da, în ora aia pierdută în trafic tu poți să citești o carte, poți să asculți niște muzică, poți să vezi un episod pe telefon. Trebuie să înveți să îți investești altfel independența și să îți dai seama că este în beneficiul tău să profiți de ea, nu doar să pierzi timpul aiurea.

Horoscop GEMENI

Pentru că Soarele este în semnul tău și Chiron este în casa a unsprezecea, s-ar putea ca unele gesturi ale oamenilor dragi, ale unor prieteni, amici, cunoștințe să te rănească, dar te rănesc tocmai ca să îți dai seama că ei nu sunt familia ta și că nu este cazul să iei totul personal, ci că este cazul să tratezi după vorba ”prietenii sunt ca turiștii”, nu sunt familia ta. Încearcă să te detașezi de problemele altora, să nu te contaminezi cu ele. 

Horoscop RAC

Profesional stai foarte bine, indiferent de ceea ce se întâmplă, nu este cazul să te plângi, ci din contră să mergi cât mai în față. Nu uita că luna asta se plimbă între Leu și Fecioară, ceea ce înseamnă că dacă în prima parte a zilei ești mai suspicios, spre seară începi să vezi cealaltă perspectivă a proiectului respectiv și te gândești că dacă faci puțin câte puțin nu îți va mai fi la fel de multă frică. Mai mult curaj!

Horoscop LEU

Strategiile profesionale, mai ales dacă este cazul astăzi de discuții cu unul dintre superiori sau dacă e vorba despre o decizie destul de importantă, pentru că și Mercur este acolo, tot în casa a zecea, ți-aș recomanda să fii deschis oricăror variante. Dacă astăzi mergi la o negociere undeva la locul de muncă să nu zici ”nu fac asta dacă nu primesc asta”, să te duci, totuși, pregătit să lași de la tine. 

Horoscop FECIOARĂ 

Pot apărea multe surprize legate de partea birocratică. Trebuie să fii pregătit să le lași să fie în viața ta, să nu te superi, să nu te stresezi și să nu încerci să revii la cum era acum ceva timp, pentru că e pierdere de timp și te faultezi extraordinar de mult. Vezi ce poți face aici și acum. Atât!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel