EXCLUSIV  Horoscop 6 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își face singură rău. Nu te mai grăbi!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus se instalează în semnul Leului, unde îl avem și pe Marte. Deci vor fi multe porniri mai războinice. Iar Venus ace un careu cu Nodurile Lunare și o opoziție cu Pluto. Zilele următoare, ne vom confrunta cu multiple tensiuni interioare legate de relațiile amoroase. 

BERBEC

De la începutul lui aprilie, din punct de vedere financiar, ţi-au trecut multe idei prin cap. Unele s-au întâmplat, unele nu. Ba chiar, parcă ai mai încerca ceva. Cert este că vei vedea că, dacă nu ţi-au ieşit, nu te-ai gândit cum trebuia la ele. Trebuie să vezi totul din altă perspectivă.

TAUR

Este cazul să îi mai asculţi şi pe ceilalți. Nu neapărat să le împrumuţi idei, dar este ca şi cum ai face spaţiu în propriul cap, lăsându-i şi pe ceilalţi, să vezi şi alte variante.

GEMENI

Scapă de anumite tendinţe! Vei avea anumite revelaţii şi îţi vei da seama cât de mult rău îţi faci în anumite situaţii doar pentru că te grăbeşti, pentru că funcţionezi după ce s-a întâmplat în trecut. Pregăteşte-te de prezent!

RAC

Au fost situaţii, de la începutul lui aprilie până acum, în care ai avut speranţe că se întâmplă nişte lucruri şi nu s-au întâmplă. Astăzi, ai vrut ceva, mâine, altceva. Apoi, ai mai vorbit cu cineva, te-ai răzgândit. Fii mai liniştit şi adu-ţi aminte prin câte situaţii grele ai trecut în viaţa asta. Ele au trecut! Tratează ce se întâmplă, zilele acestea, cu mai multă detaşare.

LEU

S-au precipitat anumite situaţii în carieră. Iarăşi ai crezut în ele, iarăşi te-ai aruncat, iarăşi ai proiectat şi ai avut multe aşteptări. Vei vedea că e ceva în tine care nu funcţionează. Să nu începi să te blamezi, pentru că, totuşi, ai şi aspecte bune din punct de vedere profesional. Este ceva în mintea ta care te face să te arunci şi apoi să fii dezamăgit de propria persoană.

FECIOARĂ 

Ţi-ai dat seama că nu ești cel mai deştept din cameră şi că nevoia ta de perfecţiune vine dintr-o frică. Din când în când, modestia este foarte sănătoasă. Atât în cadrul familiei, cât şi la serviciu.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel