EXCLUSIV  Horoscop 6 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții neplăcute pentru o zodie. Se vorbește mult și degeaba

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi avem un careu între Mercur din Săgetător și Jupiter din Pești. Tensiunile interioare vor fi proiectate în cadrul discuțiilor pe care le vom purta. Ne lipim de orice concent abstract, vom încerca să demonstrăm noi încă o dată legile universului pentru că ne este frică să părem mici. Veți observa în jurul vostru multiple discuții despre totul și nimic. Cuvinte grandioase, replici filozofice, dar nimic practic sau concret. Un aspect bun pentru dezbateri. 

"Sunt câteva hopuri astrologice care nu ne vor lăsa deloc să petrecem finalul anului așa cum ne-am fi dorit. Le voi pomeni prima dată pe retrogradările lui Marte în Gemeni și Mercur în Capricorn. Acestea ne vor da toate planurile peste cap, mai ales cele referitoare la organizarea sărbătorilor, cumpărături sau călătorii. Jupiter se întoarce în Berbec, dar s-ar putea să creeze “artificii” din cauza stresului experimentat.

Vă recomand ca la masa de Crăciun să evitați discuțiile competitive despre cine este cel mai reușit membru al familiei, cel mai cel. Reîntâlnirea cu oamenii din trecutul nostru, așteptată sau nu, va crea și destule momente stânjenitoare. Cum anul se termină și cu o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului, vom vedea în jurul nostru și multă seriozitate sau preocupare pentru viitorul apropiat", spune Daniela Simulescu, potrivit astrosens.ro.

BERBEC

Nu lăsa, astăzi, trecutul să pună stăpânire pe tine. S-ar putea să vrei să îţi validezi nişte experienţe din trecut, prin ceea ce se întâmplă astăzi, dar s-ar putea ca între ele să nu exisa legătură şi doar tu să le legi. Oamenii din jur s-ar putea să îţi atragă atenţia.

TAUR

Orice exces nu este sănătos, fie că investeşti toţi banii undeva sau nu investeşti deloc.Nu este bine nici aşa, nici aşa. Ţi-ar prii să găsești un punct de echilibru interior. 

GEMENI

Discuţiile cu persoanele autoritare din viaţa ta nu sunt foarte plăcute, apelează la o parte sensibilă din tine şi devii subiectiv. Dacă înainte voiai să iei o decizie şi nu conta, acum nu o vei mai lua pentru că îţi este frică să nu superi.

RAC

Discuţii cu colegii sau în vederea rezolvării unei probleme. Se vorbeşte mult şi nu se face nimic.

LEU

Este o zi bună să fii copil, astăzi. Vrei, vrei, vrei. Vrei tot de la ceilalţi şi nu vei putea să primeşti. Nivelul de frustrare va ajunge undeva sus.

FECIOARĂ 

Discuţiile cu partenerul şi familia nu ar trebui să fie lipite. Nu încerca să împaci capra cu varză, astăzi, că nu îţi iese.

Vezi și: Horoscop 6 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Mare atenție, astăzi, la bani! Zodia care trebuie să aibă grijă

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel