EXCLUSIV  Horoscop 6 decembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astăzi veți trage de voi!

Sursă foto: Pexels / Horoscop 6 decembrie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 6 decembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Marte face aspect bun cu Pluto. Puteți să stați de vorbă cu familia, cu cei mai apropiați oameni și să lămuriți o cheltuială sau să stabiliți o investiție, o achiziție pe care vreți să o faceți, dar pentru că Marte până acum a agitat spiritele pe acolo, astăzi este bine-aspectat, ceea ce înseamnă că reușiți să aveți fler la unele cheltuieli sănătoase, să nu vă pară rău că le-ați făcut. 

Horoscop SCORPION

Astăzi aveți cuvintele potrivite, în momentul potrivit, cu oamenii potriviți. Reușiți să așezați cuvintele astfel încât să obțineți ceea ce vă doriți și să îi faceți și pe ceilalți să vă dea dreptate de cele mai multe ori. Astăzi folosiți acest dar al cuvintelor, că vă ies toate și veți fi și apreciați. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Multă energie, multă efervescență, dar la un singur lucru vreau să vă atrag atenția: s-ar putea să nu reușiți și cu siguranță nu o să puteți să îl ascultați pe celălalt, fie acesta partener, coleg sau prieten. Trăiți foarte mult în mintea voastră, e multă zăpăceală acolo, e multă acțiune în creierul vostru și nu reușiți să faceți contact cu ceilalți, astăzi sunteți prea centrați în jurul propriei persoane. 

Horoscop CAPRICORN

Somn! Odihnă! Chiar așa, de la începutul săptămânii, dar aveți grijă dacă faceți sport, nu vă aruncați, nu ieșiți dezbrăcați afară, pentru că există posibilitatea să răciți. Aveți grijă să nu credeți tot ce vi se spune, luați-o mai ușor că multe dintre veștile care vin cu siguranță au un sâmbure de adevăr, dar sunt și destul de împachetate, aduceți-vă aminte de telefonul fără fir.   

Horoscop VĂRSĂTOR

Profesional sunteți verticali, știți să luați decizii, știți să vă impuneți, este un lucru minunat. Vă impuneți, dar nu în modul în care să îi supărați pe ceilalți, nu să îi faceți să se simtă inconfortabil. Să nu uităm că în casa a XI-a avem și Soare și Mercur. Vă doriți să fiți sociabili, nu vreți să stați foarte mult pe acasă, dar va trebui, pentru că Luna e în casa a XII-a. N-ar strica astăzi să mai dați și pe acasă, nu doar prin oraș. 

Horoscop PEȘTI

Profesional aveți o perioadă minunată, începeți să vă gândiți de pe acum ce v-ar plăcea la anul din acest punct de vedere. Oamenii din jur au nevoie de voi, voi aveți nevoie de ei, dar chiar și așa veți resimți o oboseală pe toate planurile, trup, minte, suflet. Efectiv veți trage de voi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel