EXCLUSIV  Horoscop 5 iunie, Leu, Fecioara, Balanţă, Săgetător, Peşti. Simulescu, mesaj clar pentru o zodie: Nu o să mai puteţi de dragul vostru. Urmează o vară incendiară

Fotografie de la cottonbro studio, Pexels
Fotografie de la cottonbro studio, Pexels

Astrologul Daniela Simulescu, redactor şef al site-ului Astrosens, a transmis previziunile sale astrologice pentru ziua de 5 iunie. 

Pe 5 iunie, Venus intră în Leu. Va rămâne acolo până pe 9 octombrie. Acest tranzit va da iubirii o notă dramatică, vrem să ieșim, să dansăm, să strălucim, să ne lăudam cu rochia pe care am cumpărat-o, vrem să fim văzuți, observați, filmați, să captăm atenția întregii lumi. Vom fi martorii unei explozii de energie, dorință, înflăcărare. Venus în Leu ne face să ieșim în lume și pur și simplu să strălucim. 

Leu 

N-o să mai puteţi de dragul vostru. Venus, care are legătură cu beneficiile, cu iubirea, cu plăcerea, intră în semnul vostru, unde este deja Marte. Şi se ştie că în mitologie Venus şi Marte au avut o dragoste din aceasta plină de năbădăi, de pasiune. Pentru voi urmează o vară incendiară. Aceste două tranzite vă ajută nesperat de mult. E momentul să vă puneţi de acord cu propria fiinţă în ceea ce priveşte fizicul, exteriorul. 

Fecioară 

Venus se mută în casa a XII-a, unde este şi Marte. Vor exista tendinţe către relaţii ascunse de ochii lumii, dar în acelaşi timp este şi o tendinţă către a vă retrage din foşnetul vieţii cotidiene, către a începe să vă iubiţi mai mult. 

Balanţă 

Nu o să staţi prea mult pe acasă, o să umblaţi, o să călătoriţi, o să mergeţi la evenimente. Vor apărea situaţii în care veţi cunoaşte mulţi parteneri. Un lucru e destul de important: spune-mi cu cine umbli, ca să îţi spun cine eşti. Aşa că trebuie să aveţi grijă la această expresie. 

Săgetător 

Celor singuri le recomand să călătorească, ar putea să întâlnească pe cineva la drum lung. Deşi nu neapărat celor singuri. Şi celor într-o relaţie vă recomand să călătoriţi cu partenerul, să vă bucuraţi de dorul de ducă. 

Peşti 

Venus intră în casa a VI-a. Veţi găsi înţelegere de la colegi. Important e să le arătaţi celor cu care lucraţi că sunteţi implicaţi, că vreţi să investiţi o părticică din voi în proiectele profesionale. Oamenii din jur vor trece cu vederea anumite scăpări. 

VEZI HOROSCOPUL COMPLET AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel