Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Horoscop 5 august 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care are probleme la serviciu. Șeful îți pune piedică

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Yan Krukov)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Yan Krukov)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Până pe 20 august, am face bine să profităm de posesivitatea Taurului pentru a acționa cu înțelepciune în ceea ce privește propriile noastre resurse, fără să așteptăm la alții. Astrologul Daniela Simulescu abordează tranzitul lui Marte în Taur din punct de vedere financiar, în special din cauza faptului că peste tot în jurul nostru se discută ideea de criză financiară, putem vedea cu ochii noștri cât de mult au crescut prețurile, simțim deja efectele inflației pe pielea noastră, scrie astrosens.ro.

Pe lângă criza financiară, e posibil să ne confruntăm cu o criză alimentară, așa că am face bine să fim mai conștienți câtă mâncare cumpărăm și cât din ea ajungem să aruncăm. Cei care lucrează în diverse afaceri sau în agricultură trebuie să caute investitori și moduri de a atrage resurse. Cei care lucrează în domeniul bancar se vor confrunta cu schimbări foarte mari începând din această vară.

Economiile, cuvântul de ordine

Câteva dintre sfaturile pe care astrologul ni le oferă ar fi să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă pentru oricând oricum.

Componenta financiară, așadar, plutește în aer, mai ales că axa Scorpion-Taur vorbește despre bani, despre cum putem să îi investim, cum gestionăm cheltuielile astfel încât să trăim cu mai puțin decât o făceam, având în vedere și creșterea mare a prețurilor. Uranus va rămâne în Taur până în 2026, deci nimic nu este sigur, în orice clipă ne putem confrunta cu exact scenariul care nici prin cap nu ne-ar fi trecut vreodată, așa că e bine să avem mereu un fond de rezervă.

Astrologul ne amintește și de faptul că energia Nodului Sud în Scorpion care aduce crize poate oferi aspecte extrem de favorabile pentru cei care vor să profite de astfel de momente și au calități în zona afacerilor. Cu Nodul Sud în Scorpion poți da lovitura.  Independența financiară este un aspect care ar trebui să ne preocupe pe toți, iar după 20 august va fi și mai posibil deoarece Marte va intra în semnul Gemenilor unde va rămâne până anul următor. El ne va ajuta să găsim mai multe idei și metode de a face bani, mai multe colaborări și modalități inedite de a oferi servicii, potrivit astrosens.ro.

BERBEC

Weekendul nu va fi pe placul tău. Chiar dacă în jurul tău totul este ok, tu eşti preocupat de ce se întâmplă pe plan financiar. 

TAUR

Cineva vă pune piedică, dar nu e ceva grav. Poate şeful nu te va lăsa să faci un proiect, astăzi, simte că nu e momentul. Sau poate chiar un părinte. Întrebaţi de ce vi se spune că nu este momentul potrivit pentru anumite acţiuni.

GEMENI

Uitaţi de Dumnezeu, de religie, vă puneţi întrebări existenţiale, dar vă veţi da seama că singuri v-aţi făcut rău. Ar trebui să vă puneţi întrebări.

RAC

Mai lăsaţi-i încolo de prieteni, că nu sunt atât de importanţi în viaţa voastră! Prietenii sunt prieteni, nu sunt rude. Dacă un prieten face ceva, nu încercaţi să îi schimbaţi viaţa. Mai bine staţi în viaţa voastră.  Nu încercaţi să aruncaţi cu resursele voastre doar pentru a impresiona pe cineva. Tot ce faceţi demonstrativ, în perioada asta, se va întoarce împotriva voastră.

LEU

Nicio relaţie, zilele acestea, nu va fi una liniştită. Veţi simţi nevoia să fiţi autoritari. Veţi avea nevoia de a vă lăuda, de a vă victimiza. Cu cât faceţi chestia asta mai mult, cu atât veţi avea de pierdut. Partenerul s-ar putea să fie sătul.

FECIOARĂ 

Este puţin neplăcut dacă munciţi în weekend sau puteţi simţi asta în treburile gospodăreşti.Trebuie să faceţi multe drumuri, vă supăraţi pe toată lumea. Găsiţi soluţii şi oricum vă place să munciţi. 

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel