Urmărește emisiunea live


Horoscop 5-11 august. Camelia Pătrășcanu: ZODIA pentru care se schimbă tot. August e luna lor!

Camelia Pătrășcanu
Camelia Pătrășcanu

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 5 - 11 august 2019. 

Iată previziunile astrologice prezentate de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 5 - 11 august: 

Horoscop 5-11 august. Berbec - Săptămâna aduce mult elan, entuziasm și idei, ceea ce e foarte bine pentru cei care mai lucrează, pentru că pot face lucruri grozave la locul de muncă. Discuții, tatonări, dezbateri, găsirea celei mai bune soluții. Lunii și marți sunt foarte orgolioși, astfel încât, argumentat, își impun punctul de vedere sau vin cu soluții. Sunt foarte sensibili la tot ce ar putea să însemne pierderea, chiar de marți seară. Miercuri și joi, se vor confrunta cu pierderea poziției, pierderea încrederii, pierderea unor bani, pentru că n-au resurse, dar vor trece peste acest moment, iar weekendul aduce vești bune și călătorii. 

Horoscop 5-11 august. Taur - Își doresc să își consolideze poziția, în casă și la serviciu. Sunt mai preocupați să își marcheze teritoriul și să fie foarte siguri și centrați pe ei, viața lor, nevoile lor și mai puțin preocupați de ceilalți. Sunt două zile foarte bune pentru lucru, mai ales dacă știu să colaboreze cu persoanele care-i ajută, luni și marți. Tensiunile vor fi miercuri și joi, confruntări, în special dacă îi suprasolicită cineva și le cere ceva ce nu vor să facă. Weekendul aduce spor și stare de bine și sănătate. 

Horoscop 5-11 august. Gemeni - Multe întâlniri, discuții, dezbateri și consultări, primesc sugestii foarte bune. Este o săptămână de ieșire la rampă, de povestit și întâlnit cu oamenii, pentru afaceri, cât și în relațiile personale și au foarte mult ajutor, propuneri bune și sugestii bune, trebuie să fie deschiși și atenți la ele. Tensiunile sunt miercuri și joi, fricțiuni la locul de muncă, dar pot ajunge la o idee bună, comună. Atenție la sănătate miercuri și joi. În weekend, dacă sunt lângă persoana potrivită, au un weekend fabulos. 

Horoscop 5-11 august. Rac - Pun accent pe bani, au multe planete acolo, pot face bani sau pot învăța cum să nu mai piardă. Aspectele sunt foarte bune pentru muncă, nu neapărat la birou, orice fel de activitate gospodărească are succes în acest moment. Foarte bună consultare cu familia luni și marți. Tensiuni miercuri și joi, poate pentru niște cheltuieli neprevăzute, care nu intrau în agenda lor.  Atenție să nu cheltuiți compulsiv doar de dragul cuiva, pentru a-i face pe plac. Weekendul este la lucru, într-o atmosferă frumoasă, sunt susținuți. 

Horoscop 5-11 august. Leu - Sunt centrați pe ei, mai orgolioși, dar și mai energici, mai tonici, mai hotărâți să schimbe lucrurile. Au trecut două luni care i-au afectat, așa că august este luna lor, iar această săptămână este grozavă, îi reînviorează. Această energie le aduce idei noi, proiecte noi, vor face lucrurile cum le spune intuiția. Zilele de luni și marți sunt grozave. Tensiunile de miercuri și joi pot fi conflicte cu familia, nu se simt susținuți. Atenția și la sănătate, weekendul e superb. 

Horoscop 5-11 august. Fecioară - Reglaje profesionale și legate de sănătate. Capătă soluții, înțeleg de ce au ajuns într-o anumită situație, știu de ce să se ferească, sunt foarte atenți la ce se întâmplă în mediul lor, știu să asculte, să observe acțiunile celorlalți și, în felul acesta,  să se replieze în funcție de context, care nu e negativ de loc, dar e foarte important. Luni și marți sunt discuții despre bani, negocieri, cu mare abilitate pot să scoată foarte mult de la alții. Tensiunile sunt aduse de niște informații, miercuri și joi. Să stea bine să le cântărească, să nu se grăbească să tragă concluzii. În weekend, în familia. 

Horoscop 5-11 august. Balanță - Mulți prieteni și chef de distracție. Ieșirile în oraș sunt minunate, primesc complimente, sunt curtate. Pot fi și discuții legate de niște proiecte noi, se inspiră de la alții, din modelele altora. Au nevoie de ele, le caută și le găsesc. Săptămâna începe minunat, sunt atenți. Atenție la bani, fără cheltuieli, miercuri și joi și călătorii în weekend. 

Horoscop 5-11 august. Scorpion - Au autoritate, este accentuată zona conducerii, trebuie să fie fermi și autoritari, trebuie să ia decizii. Banii vor veni. Dacă știu să-și asume responsabilitățile și să se mobilizeze, să fie șefi pe bucățica lor, vor avea succes financiar. Atenție luni și marți la micile greșeli, erori, pe care le-au mai făcut și-n trecut. Miercuri și joi sunt foarte încordați, dar au miză și realizează lucruri, sunt zilele cele mai importante din săptămână. Bani în weekend. 

Horoscop 5-11 august. Săgetător - Legătura cu străinătatea este foarte importantă sau cu oamenii de sus, cu care se comunică mai greu, care sunt la mare distanță ierarhică. De acolo, din etajele superioare ale ierarhiei, pot veni informații bune sau consultări și sfaturi foarte bune, mai ales luni și marți. Au nevoie de facilitatori, oameni care să facă legătura sau care să le dea niște sugestii. Tensionări foarte mari miercuri și joi, poate pe subiect de lege sau probleme administrative sau nu au starea bună. Trebuie să se menajeze, pentru ca în weekend să se reformuleze. 

Horoscop 5-11 august. Capricorn - Sunt atenți mai ales la partenerul de viață sau la o persoană importantă pentru ei. Vor să o bucure și luni și marți se vor strădui, lăsând mult de la ei, pentru a-i face pe plac, fie că vorbim de un cadou sau de un serviciu. Miercuri și joi, tensiunile aduc nazuri din partea persoanei pe care vor s-o mulțumească, nu mai știu cum să-i intre în voie și nu reacționează deloc la surprizele pe care ceilalți le fac. Multe lucruri în această săptămână depind, pentru ei, de ceilalți. 

Horoscop 5-11 august. Vărsător - Au reflectoarele pe ei, aspectele sunt minunate. Trebuie să facă un pas în față, să se pună în lumină, să aibă cuvânt, să vină cu idei și soluții, să se laude chiar, să creeze legături, relații, să fie sociabili. Este o săptămână minunată pentru imaginea publică. Luni și marți, zile absolut minunate, pot intra în contact cu persoane care să îi inspire. Miercuri și joi, tensiuni, mai ales dacă e de datoria lor să facă lucruri și se simt forțați, încordați. Totuși, trebuie să-și asume un rol important. Va fi minunat în weekend, primesc toate laudele, deci merită tot efortul. 

Horoscop 5-11 august. Pești - Zona muncii este încărcată,  chiar dacă sunt plecați în vacanță, ei vor face grătarul și vor strânge după distracție. E o săptămână care le aduce preocupări financiare luni și marți, nu prea au pe cine să se bazeze. Să nu aibă așteptări mari din partea altora, pentru că nu sunt onorate. Tensiunile sunt legate de drumuri, lăsați loc pentru surprize. Tensiuni pot fi și cu legea, mai ales pentru cei care călătoresc. În weekend, aspectele sunt mult mai bune, dar dacă își asumă să facă treaba pentru ei și pentru ceilalți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel