EXCLUSIV  Horoscop 4 iulie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Triplu ultimatum: Face ravagii

Horoscop 4 iulie/ foto pexels
Horoscop 4 iulie/ foto pexels

Horoscop 4 iulie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Iată previziunile zilei pentru zodii! 

Astăzi, 4 iulie, este ultima zi a lui Marte în Berbec. În același timp, este ultima zi a lui Mercur în Gemeni, dar și ziua în care Pallas va ieși din Taur și va intra în Gemeni. ”Astăzi, avem de trei ori un ultimatum” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. ”Întotdeauna gradul 29 al unui semn se numește grad analitic și, când o planetă trece pe acolo, își arată mușchii, face ravagii de cele mai multe ori” a spus astrologul în cadrul emisiunii de astăzi, 4 iulie 2022. 

Horoscop 4 iulie 2022. Iată previziunile zilei pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară: 

Horoscop 4 iulie Berbec

Marte este guvernatorul tău, iar, astăzi, dacă nu ești atent, s-ar putea să te rupi când nu te aștepți și într-un mod neplăcut. Nu e bine să-ți controlezi și să-ți ții furia tot timpul, dar e bine să găsești soluții să te miști, îți trebuie un program cât mai încărcat. 

Horoscop 4 iulie Taur

Marte se apropie de semnul tău, ai grijă ce visezi, la cum dormi, la câte ore dormi, de câte ori te trezești și ai grijă că ai putea să ai senzația de mahmureală permanentă cu tine.   

Horoscop 4 iulie Gemeni

Pallas intră mâine în semnul tău. Începi să te gândești ce poți face pentru sănătatea ta, pentru echilibrul tău, pentru strategiile tale. Marte se va duce în casa a douăsprezecea. Tu, ca să faci lucruri noi, trebuie să scapi de ce e vechi și de ce nu mai e bun în viața ta. 

Horoscop 4 iulie Rac

Mercur va intra mâine în semnul tău. Dacă ești invitat să faci ceva, să nu spui nu. De mâine, vei fi foarte bun pe partea de comunicare. 

Horoscop 4 iulie Leu

Marte va intra în casa carierei, așa că astăzi zi ca șeful, fă ca tine. De mâine, va fi foarte interesant, nu vei zice ca șeful, dar s-ar putea să execuți ordinele. 

Horoscop 4 iulie Fecioară

Mercur va schimba semnul, ceea ce înseamnă că și pentru tine astăzi treci de la partea de Gemeni și te duci mai mult spre partea de Rac în care să-ți alegi un culcuș sau o zonă și să rămâi acolo. 

Vezi mai mult în video: 

Rezumatul săptămânii 4 - 10 iulie

”Pe 5 iulie, avem trei evenimente majore astrologice. 

Marte își începe tranzitul în semnul Taurului, unde va sta până pe 20 august. Va începe un “război“ al resurselor. Acțiunile principale vor fi direcționate către siguranța financiară și cea energetică. Și cum Marte se va întâlni cu Uranus și axa Nodurilor Lunare, cu siguranță vom avea parte de unele vești surprinzătoare, dar și de instabilitate. Vom adopta viteza melcului, pentru că semnul Taurului este pragmatic și are propriul ritm. 

Mercur intră în Rac până pe 19 iulie. Memoria ne va funcționa bine, vom avea acces mult mai ușor la amintiri și vom avea grijă la cum ne formulăm ideile. Când planeta comunicării tranzitează semnul emoțiilor, vrem să nu jignim, supărăm sau îngrijorăm oamenii din jur. Totuși, acest tranzit este recunoscut pentru victimizare. 

Pallas intră în Gemeni până pe 6 septembrie. Acest asteroid o reprezintă pe Pallas Athena, zeița războiului, fiica lui Jupiter și sora lui Marte. Dacă Marte este cel care stă în ofensivă, Pallas este cea care stă în defensivă. Cu alte cuvinte, se ocupă cu strategiile, cu partea intelectuală a unei confrunări. Tranzitul prin Gemeni ne obligă să avem mai multe scenarii pregătite sau ne va da de gândit că putem să apelăm la o reconversie profesională oricând. Informațiile și cuvintele vor fi armele noastre. 

Pe 9 iulie, Mercur din Rac face un careu cu Jupiter din Berbec. Vorbă multă și degeaba. 

Exces de zel și lipsă totală de concentrare în comunicare. Ne aprindem repede datorită unor idei, dar ne pierdem cheful de a concretiza. Risc de laudă doar pentru a demonstra ceva sau risc de victimizare pentru a șantaja din punct de vedere emoțional. Și asta pentru că Mercur, deși este planeta cognitivului, se afă în semnul vulnerabilității. 

Pe 10 iulie, Soarele din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. O zi bună pentru a simți și accepta diferențele dintre tine și celelale persoane. Poți face mici schimbări în gospodărie sau grădină” arată Astrosens

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel