EXCLUSIV  Horoscop 4 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi debusolată, astăzi. Cei dragi o dezamăgesc

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Să te ferească sfântul să se ia cineva de ceva ce îţi place, că imediat vei reacţiona. O vei lua personal. Ego-ul, astăzi, este destul de puternic la tine. Ai grijă!

TAUR

Voi aţi vrea mai pe huzur aşa, mai pe distracţie, mai pe vacanţă. Aspectele zilei vă provoacă să vorbiţi cu familia, să faceţi curăţenie, să vă ocupaţi de facturi. Când vă e lumea mai dragă, trebuie să vă ocupați de tot felul de lucruri gospodăreşti.

GEMENI

O stare de irascibilitate, aparent fără cauză. Ar fi bine să vă consumați această stare şi să nu o daţi mai departe către alţi oameni. Dacă vă întâlniţi cu oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp, să nu începeţi să faceţi reproşuri, să vă supăraţi. Aveţi limba soacrei, astăzi!

RAC

Să nu vă lăsaţi convinşi de nimeni şi nimic, astăzi, să faceţi cheltuieli. Vă păcăliți dacă vă lăsaţi convinşi să faceţi cheltuieli. Nu vă lăsaţi convinşi de ce vedeţi la alţii.

LEU

Cu cât vă chinuiţi, la serviciu sau la un interviu, să demonstraţi mai mult sau să spuneţi mai mult decât este cazul, cu atât nu vă ies lucrurile. Astăzi, dacă vă lăudaţi mai mult decât este cazul, veţi primi reversul medaliei, în niciun caz ceea ce vă doriţi.

FECIOARĂ 

S-ar putea să fiţi debusolaţi de ce se întâmplă în jurul vostru, de acţiunile unor oameni foarte dragi. Nu înţelegeţi de ce reacţionează aşa, de ce fac acele fapte. Deşi nu sunteţi implicaţi direct, preferaţi să vă consumaţi viaţa discutând despre ceilalţi, gândindu-vă la ceilalţi. Gândiţi-vă mai mult la voi, astăzi. 

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel