EXCLUSIV  Horoscop 31 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu: Preferi să trăiești viețile altora decât să trăiești viața ta

Horoscop 31 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu: Preferi să trăiești viețile altora decât să trăiești viața ta / Foto: Pixabay, de StockSnap
Horoscop 31 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu: Preferi să trăiești viețile altora decât să trăiești viața ta / Foto: Pixabay, de StockSnap

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Venus e în continuare în coastele lui Uranus, la tine în Casa a 8-a, ceea ce ce înseamnă că s-ar putea să îți placă discuțiile astea pline de tabuuri, să îți placă discuțiile astea mai degrabă despre viața intimă a altora. Preferi să trăiești viețile altora decât să trăiești viața ta. Eu ți-aș recomanda să îți aduci aminte că în Casa a 7-a ai și soare, ai și Jupiter și iată și Mercur deocamdată, adică în loc să te preocupi de ce au făcut alții mai bine te duci în relația ta și vezi ce mai poți rezolva acolo.

SCORPION

Iată, guvernatorul tău Marte este în trigon cu Saturn, te miști și tu lent, liniștit, ești destul de pragmatic. Venus este în continuare lângă Uranus în Casa a 7-a și ți-ar recomanda să te bazezi doar pe muncă. Să nu uităm, Mercur este în continuare în Casa a 6-a, lângă Jupiter, lângă Soare, munca este cel mai bun instrument al tău. Și când spun muncă nu mă refer doar la serviciu, mâine și poimâine vei avea trenuri gospodărești, chestiuni administrative, toate lucrurile astea.

SĂGETĂTOR

Mercur va ieși din Casa a 5-a în curând. Ți-ar prii să ai niște discuții cu copiii. Nu trebuie să fii nici autoritar, nu trebuie să fii nici cel mai relaxat părinte, indiferent dacă copiii tăi sunt mai mici sau mai mari. Ți-ar prinde bine să vorbești cu ei, să găsești o conexiune, să găsești un subiect comun, să îi suni, să le scrii, implică-te. Mai ales dacă te plângi că nu te bagă în seamă, nu te plânge toată ziua că ei nu te bagă în seamă. Pentru cei care nu au copii, să știți că poate fi un weekend plin de distracție, de jocuri, de tot felul de evenimente, ceea  ce îți și recomand să faci.

CAPRICORN

Gândindu-mă așa la toată configurația astrală pentru tine în momentul acesta, ți-aș recomanda să fii puțin mai filosof în weekend. Mercur este în continuare în Casa a 4-a, știm că atunci când vorbim despre acest sector al astrogramei, vorbim foarte mult despre ancorele tale, despre rădăcini. Nu ar strica să te gândești la familia ta, la trecutul tău, la rădăcinile tale, la tradițiile moștenite, la poveștile care ți s-au spus și pe care le trăiești și tu. Gândește-te de ce le-ai trăit și ce poți face pentru a-ți îmbunătăți viața. Te-ar ajuta enorm să ai acest proces introspectiv în weekend.

VĂRSĂTOR

Casa a 3-a e plină la tine, avem Soarele, avem Mercur, avem Jupiter. Comunicarea este importantă, dar să fie și cu rost, și cu sens, adică dacă tot vorbești cu prieteni, cunoștințe, colegi, adică măcar să fie subiecte de la care ai și ceva de învățat, nu doar subiecte banale, astea nu îți au rostul. Atunci când avem atât de multe planete în Casa a 3-a vorbim și despre monetizarea vorbelor, adică dacă tot țin discuții cu tine să aibă un rost. Discuțiile superficiale nu te ajută weekendul acesta, își fac foarte mult rău.

PEȘTI

Mercur iese din Casa a 2-a în acest weekend. Vei avea discuții despre bani, analize, tranzacții, tot felul de medieri, tot felul de negocieri și cheltuieli. Sunt multe cheltuieli. Nu sunt eu în măsură să îți spun să nu le faci, dar ți-aș recomanda să mai ceri și câte un sfat.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel