EXCLUSIV  Horoscop 31 martie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care are rezultate frumoase la serviciu, dar cu suferințe

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.ro
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.ro

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

”E un moment de revelație în contextul amoros, un moment de detașare, când îți poți da seama de adevărul pe care n-ai vrut să-l vezi în relația în care ești. O conjuncție Venus- Saturn ne poate ajuta să închegăm o relație, un parteneriat, o colaborare, ne poate ajuta să fim maturi și să ne dăm seama că iubirea nu e ca în filme, cu fluturași, floricele, ci vine cu maturitate în spate, cu acceptarea a ceea ce suntem, nu cu încercarea de a înfrumuseța, de a distorsiona, de a pune un filtru.

O conjuncție Venus, care ține de feminitate, de iubire, de relație, cu Saturn, care este obiectiv, dur, real, ia toate filtrele pe care le-ați pur relației. Vă dați seama nu neapărat de celălalt, ci de voi, e nevoie de a vă calcula bine pașii într-o relație. (...) Conjuncția Venus- Saturn ține foarte mult și de negocieri.” a anunțat astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânal. 

BERBEC

S-ar putea să resimți, astăzi, o oarecare oboseală, un sentiment de epuizare. Simţi că nu funcţionezi la capacitatea ta maximă, deşi ai vrea. Undeva o rotiță nu te ajută. Rotița aceea te va ajuta de mâine. Stai mai mult pe acasă. 

TAUR

Tendinţa ta va fi să ieşi cu toată lumea, astăzi, îi vei suna pe cei cu care nu ai mai vorbit de  mult timp. Înţelegi ce se întâmplă cu ceilalţi oameni şi mai puţin ceea ce se întâmplă cu tine.

GEMENI

Haideţi să mai vorbim puţin pe plan profesional. Rezultatele vin cu nişte suferinţe. Tot anul acesta este important din punct de vedere profesional. 

RAC

În cine şi ce credeţi astăzi? Ce va zice "Dumnezeul vostru"? Vă zice să blamaţi pe cineva, vă zice să vă supăraţi pe cineva sau vă zice să vă acceptaţi condiţia?

LEU

Vă priesc zilele acestea, chiar şi cu limitările din partea celorlalţi. Este o nevoie de a demonstra, de a arăta, de a reuşi, zilele acesta. Nu ştiţi unde vă pot duce toate aceste lucruri. Dacă nu insistaţi pe durere, pe suferită, ci pe ceea ce vreţi să reușiți, veţi reuşi. Veţi întâlni oamenii care vă vor ajuta. 

FECIOARĂ 

Este de muncă în relaţie! Este nevoie să folosiţi timp, resurse şi să nu mai aşteptaţi, să veniţi cu propuneri. Nu aşteptaţi să vină totul din partea celuilalt. Duceţi-vă voi către el/ea.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel