EXCLUSIV  Horoscop 31 august. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani! Va avea multe cheltuieli

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

La serviciu, una ţi se spune şi alta se întâmplă. Va exista o confuzie în toate planurile tale din din sectorul profesional. Pentru cei care sunt la pensie, zilele acestea vă apucaţi să daţi cu mătura prin casă, vă apucaţi să vă uitaţi la emisiune, vă apucaţi de o plimbare şi pe parcurs începeţi să faceţi altceva.

TAUR

Fiţi atenţi la relaţia cu copiii,  la discuţiile cu ei, energia pe care o depuneţi în relaţiile cu ei... Nu luaţi personal ceea ce vă zic. Dacă vă roagă să nu vă mai implicaţi sau cei mai mici reacţionează într-un mod în care nu vă convine, pur simplu văd lucrurile diferit.

GEMENI

Dacă vă uitaţi la voi prin casă, vă place ce vedeţi? Parcă nu o să vă mai placă ce e prin casă. Nu vă mai convin lucruri şi poate ar trebui să treceţi la treabă, să schimbaţi ceva.

RAC

Mare grijă la drumurile pe care le faceţi, la discuţiile cu persoanele importante, fie doctori, fie specialişti, fie oameni care lucrează în instituţii, oameni care se ocupă de zona de acte, documente. Este important cum se transmite mesajul de la emițător la receptor pentru că vor apărea nişte bruiaje. Trebuie să aveţi puţină răbdare.

LEU

Trebuie să aveţi mare grijă la bani, toată săptămâna. Dacă vine cineva şi vă zice că şi-a cumpărat ceva, voi trebuie să staţi să vă gândiţi dacă vă trebuie acel lucru. Puţină grijă la cheltuieli!

FECIOARĂ 

Oamenii nu îşi dau seama de scopul acţiunilor voastre. Voi vă vedeți de treabă, munciţi, dar oamenii nu înţeleg şi trebuie să vorbiţi cu ei, să le explicaţi, să demonstrați. Dacă vi se solicită, astăzi, chestia asta, aveţi răbdare.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel