EXCLUSIV  Horoscop 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Daniela Simulescu, sfat prețios pentru Berbec / video

Photo by Pavel Danilyuk: https://www.pexels.com/photo/close-up-shot-of-a-woman-wearing-sunglasses-holding-red-flowers-9119613/
Photo by Pavel Danilyuk: https://www.pexels.com/photo/close-up-shot-of-a-woman-wearing-sunglasses-holding-red-flowers-9119613/

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a venit cu horoscopul pentru săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie 2023.

În rândurile de mai jos, aflați ce vă așteaptă dacă sunteți zodia Berbec. Astrele vă recomandă să priviți mai mult către dumneavoastră. 

„Avem o săptămână care îți priește!”, a zis Daniela Simulescu la DC News și DC News TV.

„Vorbești, comunici, te miști, ești flexibil. (...) Îți vei pune niște probleme. Te vei gândi: „mai are sens să mă gândesc la persoana aceea? O mai aduc în cap?” Marte în Gemeni îți va propune să zici stop de astăzi. Nu o să fie ușor. O să dureze, dar este important să începi de undeva”, a mai spus Daniela Simulescu.

Daniela Simulescu a zis că ar fi bine să te axezi pe iubirea de sine. Ce înseamnă acest lucru aflați din videoul de mai jos unde astrologul a venit cu toate previziunile pentru săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie 2023. 

Sfatul Danielei Simulescu pentru nativii din zodia Berbec

Sfatul Danielei Simulescu pentru nativii din zodia Berbec: „Întoarce-te către tine săptămâna care urmează! Dacă ai copii, stai și uită-te la ei! Nu uita că ai copii! Nu uitați să fiți prezenți în viața lor”.

Zodia Berbec începe cu echinocțiul de primăvară, pe data de 20 martie și se încheie pe 20 aprilie. Este prima zodie de primăvară, zodia care anunță începutul unui ciclu nou al naturii, o zodie solară și plină de lumină. Orientarea acestei zodii este către est sau către răsăritul Soarelui.

VEZI ȘI: Daniela Simulescu, despre tranzitul lui Pluto în Vărsător, fenomenul care va schimba lumea: Pluto adoră păcatele. Știe exact ce ai făcut și cum ai făcut - https://www.dcnews.ro/daniela-simulescu-despre-tranzitul-lui-pluto-in-varsator-fenomenul-care-va-schimba-lumea-pluto-adora-pacatele-stie-exact-ce-ai-facut-si-cum-ai-facut_903059.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel