EXCLUSIV  Horoscop 30 august: Zodia protejată astăzi de Univers. ”Te simți susținut”

foto pexels
foto pexels

Apropierea de sextilul Marte - Jupiter vine cu daruri și avertismente pentru zodii. 

Astăzi, 30 august, nu avem un aspect astrologic special, dar ne apropiem de sextilul între Marte și Jupiter, care va avea loc în 1 septembrie. Astrologul DCNews și Astrosens, a adus previziunile zilei pentru fiecare zodie. Nu uita să verifici și la zodie și la ascendent. 

Iată ce-ți aduc astrele astăzi. Principalele previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop 30 august Berbec

Îți priește ziua, mai ales dacă ești dispus să muncești, nu doar să vorbești și să emiți așteptări. Dacă te vei implica în ceva cu drag, te vei simți foarte bine. 

Horoscop 30 august Taur

Apropierea de sextilul din 1 septembrie, între Marte și Jupiter, s-ar putea să te facă să crezi că poți să investești în ceva, fără riscuri. În locul tău, i-aș mai asculta și pe cei din jur înainte de o cheltuială serioasă. 

Horoscop 30 august Gemeni

Îți priesc zilele acestea, bucură-te. Mercur încă n-a retrogradat, Marte e în semnul tău, iar ceilalți vor avea parte de o nouă frântură a personalității tale. Vor vedea altceva la tine astăzi. 

Horoscop 30 august Rac

S-ar putea ca un mod de a soluționa o anumită problemă din trecut nu se va mai potrivi. Poate ți-ai creat o rutină, niște obiceiuri și crezi că ele merg de fiecare dată. Zilele acestea, îți vei da seama că nu se mai poate și va trebui să vii cu altceva nou. 

Horoscop 30 august Leu

Îți priește de minune aspectul de la sfârșitul săptămânii, pentru că principiile și valorile tale vor fi regăsite și la oamenii cu care te întâlnești, vorbești, discuți. Parcă primești un soi de aprobare din partea Universului, te vei simți sprijinit, susținut. 

Horoscop 30 august Fecioară 

Și tu vei fi destul de susținut pe plan profesional, mai ales dacă ești dispus să stai puțin în spate și să găsești chichițe la care ceilalți nu au fost la fel de atenți ca tine. Vei fi apreciat pentru această capacitate. 

Horoscop 30 august Balanță

Venus se află în opoziția cu Saturn și nu te vei putea arunca așa cum ți-ar plăcea. Apropierea de sextilul Marte- Jupiter îți priește. O discuție cu partenerul s-ar putea să te ducă într-o direcție în care nu te-ai fi dus niciodată. 

Horoscop 30 august Scorpion

Nu neglija volumul de muncă asumat și să gândește-te dacă nu cumva este atât de mare pentru că tu l-ai provocat. Vreți să vă depășiți limitele, să fiți determinați, focusați, dar s-ar putea să apară situații în proiecte și să păreți vinovați. Este un moment care ar trebui să vă dea de înțeles să nu vă asumați tot, doar pentru a demonstra de ce sunteți în stare. 

Horoscop 30 august Săgetător

Marte din casa a șaptea se apropie de sextilul cu Jupiter, așa că o glumiță, o ironie s-ar putea chiar să lege relația sau să-i determine pe parteneri să uite. Dar să nu lăsați mult timp să treacă dacă v-ați certat sau a fost o neînțelegere, pentru că trece timpul și problema revine mereu. 

Horoscop 30 august Capricorn

V-au supărat colegii, îi vedeți impertinenți, incompetenți, dar, pentru că Marte se apropie de Jupiter din casa a patra, vă transmite să încercați să fiți mai sfătoși, să le oferi oamenilor respectivi soluția voastră în respectivele situații. Poate colegii tăi au nevoie de cineva să-i îndrume. 

Horoscop 30 august Vărsător

Ai mare grijă la toate chestiunile administrative de care te ocupi. Citește, întreabă și repetă. Mintea îți este foarte solicitată în aceste zile. 

Horoscop 30 august Pești

Nu neglija deloc ajutorul primit de la familie, sacrificiile pe care le fac cei dragi pentru tine, dar, în același timp, nu te blama, nu te învinovăți. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel