EXCLUSIV  Horoscop 30 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea fi luată în vizor la serviciu: "Încercaţi să mimați munca, astăzi!"

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Poate chiar ai nevoie de nişte diplomaţie, de nişte negocieri. Este posibil să nu îţi convină anumite comentarii din partea colegilor, din partea şefilor. Astăzi, încearcă să te înţelegi cu oamenii din jurul tău, că nu are nimeni de câştigat şi nici de pierdut.

TAUR

De astăzi, te poţi simţi important la locul de muncă, dar depinde de tine să fii mai activ. Dacă nu mai lucrezi, această zi poate să fie bună să îţi faci o listă de cumpărături, de activităţi. 

GEMENI

Nu prea vă arde de muncă, aţi cam vrea distracţie, petrecere. Este o zi în care vă zboară mintea, nu prea aveţi chef de muncit, dar încercaţi pe cât posibil să mimați munca, astăzi. Veţi reuşi cu siguranţă.

RAC

Indiferent de vârstă, statut, educaţie, te-ai putea gândi, astăzi, la ce ai, nu la ce nu ai. Trebuie să îţi verbalizezi asta, te vei simţi mai bine.

LEU

Astăzi, ai cuvintele la tine, ai papagal. Poţi convinge pe oricine de orice, inclusiv familia. Nu mai aştepta! Nu îi lasă pe ceilalţi să îţi spună ce să faci. Nu îi lăsa pe alţii să vină către tine, du-te tu spre ei.

FECIOARĂ 

Mulţi dintre voi poate se întorc de la vacanţă la serviciu sau invers. Vă puteţi gândi cum să eficientizaţi banii, cum să îi investiţi. Trebuie să fiţi mai conştienţi de partea financiară, nu să lăsaţi lucrurile să să cadă din cer.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel