EXCLUSIV  Horoscop 3 septembrie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Pexels / Horoscop 3 septembrie
Pexels / Horoscop 3 septembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Dacă vă ajunge la urechi o informație să nu o credeți 100%. Întrebați, verificați. Poate vă place de o persoană și vă spune cineva că a văzut-o în parc cu un posibil partener ți voi să intrați într-o anumită stare sau să vi se pară că nu răspunde la telefon sau să pună o poză de undeva și voi să fiți - dar mie nu mi-a spus că se duce acolo. Verificați, întrebați, curaj. Că dacă stați în mintea voastră vedeți cele mai negre scenarii, vedeți tot ce este mai fantasmagoric posibil. 

Horoscop SCORPION

Gelozia este boală grea, la fel și suspiciunea și foarte multele frici, dar și nevoia de a-l controla pe partener, de a-l ține mai mult pe acasă, de a sta mai mult pe el. S-ar putea să fiți cam exagerați zilele acestea și să nu aveți pic de obiectivitate. Undeva simțiți voi ceva, dar exagerați. Și dacă nu vă comportați precum niște adulți și vă veți comporta precum niște copii care cred că își pierd jucăria, s-ar putea să îi supărați pe partener și pe cei din jur. Aveți grijă la comportament, la cum vă gestionați furia. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Multă muncă astăzi, dar în weekend o să rupeți localurile. Ieșiți cu prietenii, mergeți la evenimente, vă bucurați, ba mai mult, o să vă supărați că ei nu fac ce le ziceți voi. O să aveți tot felul de planuri, că Mercur e acolo, face aspectele frumoase și o să vă supărați, o să comentați și o să ziceți că nu e corect, mai ales că voi ați mers unde au vrut prietenii, la un eveniment, la o lansare sau un concert. 

Horoscop CAPRICORN

Vă face plăcere să vă asumați responsabilitatea unui proiect, atât la serviciu, dar mai ales acasă. Dacă știți că este un eveniment acasă și trebuie schimbat ceva, vă ocupați voi, duceți oamenii de acolo până acolo, decideți pentru ei, delegați tot felul de sarcini, indiferent de vârsta pe care o aveți, de experiență, dintr-o dată vă simțiți așa, stăpân într-o zonă și reușiți să îi faceți pe ceilalți să vă urmeze, îi motivați, le insuflați. Genul ăsta de eveniment, genul ăsta de energie pe care o aveți în weekend poate să fie bună și la o nuntă și la o înmormântare, să puteți să luați decizii când ceilalți nu iau, e minunat. 

Horoscop VĂRSĂTOR

V-ar prii o plimbare, dar nu singuri, ci cu cineva alături. V-ar prii din perspectiva mea să verificați o știre, să citiți o carte, să mergeți într-un magazin în care nu ați mai fost, să vă cumpărați ceva nou de îmbrăcăminte, să vă bucurați. Mercur aflându-se în casa a IX-a, unde este și Venus, are legătură cu încrederea în sine, iar acest lucru vine din mai multe părți, dar pentru asta nu trebuie să stați într-o mocirlă sufletească și să vă gândiți la tot ce este negru și neplăcut. Zilele acestea ar trebui să vă gândiți la tot ce este bun și la tot ce ați putea îmbunătăți. 

Horoscop PEȘTI

E un weekend bun pentru dormitor, acolo avem și Mercur și avem și Venus. E un weekend foarte bun pentru dormitor, atât pentru cei care sunt singuri, dar și pentru cei care nu sunt singuri, treaba voastră cu cine faceți și de ce faceți. Un weekend în care să discutați cu partenerul despre fonduri sau despre bani, pensie sau împrumuturi și să vă faceți planuri câți bani vreți să strângeți până la sfârșitul anului și pe ce puteți să îi investiți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel