EXCLUSIV  Horoscop 3 februarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se simte copleșită. Urmează o decizie importantă la serviciu

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pexels.com (Anna Shvets)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pexels.com (Anna Shvets)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Gândește-te la ce vrei tu acum şi pe viitor. Ar fi bine să fii pregătit şi pentru neprevăzut, să nu te împotriveşti niciunei schimbări.

TAUR

Vei fi destul de agitat. Trebuie să faci puţină curăţenie atât acasă, cât şi la serviciu, să îţi dai seama cât de mult timp acorzi carierei şi cât de mult timp acorzi familiei.

GEMENI

Vei fi pe drumuri. Nu prea te vei plictisi, vei fi precum un titirez.

RAC

Să ai foarte mare grijă la cheltuielile neprevăzute atât ale tale, dar şi ale partenerului tău sau ale celor dragi.

LEU

Vei fi precum un personaj de film, dar care joacă mai multe roluri. De dimineaţă te trezeşti într-un fel, la prânz eşti altfel, iar seara eşti cu totul şi cu totul diferit. Oamenii vor rămâne uimiți de nivelul tău de adaptare în orice fel de situație. Cert este că vei fi destul de optimist.

FECIOARĂ 

Un weekend epuizant, copleşitor, obositor. Ştii că urmează o decizie pe plan profesionbal şi te macină destul de mult.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Despre actualele tranzite astrologice

Venus în Pești (până pe 20 februarie)

Ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu Universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste.

Mai mult, vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod artistic, pentru că lui Venus în Pești îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție.

Venus în Pești percepe, simte și își imaginează. Putem să iubim, să ajutăm, să salvăm oamenii și plantele, să plângem dacă simțim nevoia, să acceptăm și să ne vindecăm.

Mercur în Capricorn (până pe 11 februarie)

Mintea noastră trebuie să se axeze pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Mercur în Capricorn este precum un profesor universitar dur și cu experiență îndelungată, autoritar, încăpățânat, rigid, cu o metodologie clară, cu toleranță zero la încercarea unora sau a altora de a duce în derizoriu unele subiecte. Vom fi sceptici, vorbele nu ne vor impresiona dacă nu vor fi urmate și de fapte.

Marte în Gemeni (până pe 25 martie)

Acest tranzit este menit să ne ajute să ne flexibilizăm. Vom fi obligați să ne descurcăm, să găsim soluții, însă nu unele complicate. E o perioadă fantastică de bună pentru cei care au nevoie de o reconversie profesională, pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit atât timp cât după ce învață merg și pun în practica teoria primită.  Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel