EXCLUSIV  Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Săgetătorii vor dori să se mute. Daniela Simulescu: O să aveți nevoie de niște oameni pentru planurile de viitor

Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Săgetătorii vor dori să se mute. Daniela Simulescu - O să aveți nevoie de niște oameni pentru planurile de viitor. Sursa foto: freepik.com
Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Săgetătorii vor dori să se mute. Daniela Simulescu - O să aveți nevoie de niște oameni pentru planurile de viitor. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 aprilie, 2023.

"Săgetător sau cei cu ascendentul în Săgetător. Intră Mercur în Taur, în Casa a VI-a: discuții multe cu colegii, programul schimbat, amânări, anulări. Dacă aveți de făcut analize, vedeți că Mercur va retrograda în curând, ați face bine să fiți pregătiți tot timpul să mai cereți o opiniei. Dacă ați avut un diagnostic și nu sunteți sigur, acum este moment să mai cereți o părere.

Saturn este în Casa a IV-a și Marte este în clasa a VIII-a. Discuțiile despre moștenire, discuțiile despre partaj, despre avere, despre ce-i al meu, ce-i al tău, evenimentele din familie - astea vă pun serios pe jar. 

Mulți dintre voi veți dori să investiți într-o altă casă, într-o altă locuință, veți dori să vă mutați, nu vă mai place locul în care stați, dar nici n-aveți banii. Marte este în Casă a VIII-a și vă ajută să găsiți resurse, să găsiți activități.

Nemulțumirea pornește de undeva și vor exista și probleme în familie. Atitudinea voastră cu Saturn va fi precum a unui copil, dar va trebui să acceptați ce se întâmplă și că nu depinde voi. Adică nu sunteți voi moț. Dacă cineva are probleme de familie, nu trebuie să fiți voi moț, nu trebuie să-l ajutați voi neapărat, doar dacă se hotărăște ceva, se face un consiliu al familiei sau dacă persoana respectivă vă cere ceva. Altfel nu vă oferiți. Nu este momentul!

Luna plină de la sfârșitul săptămânii activează Axa V-XI. Nu vă lovește atât de mult, din punctul meu de vedere, cât mai degrabă vă dați seama că o să aveți nevoie de niște oameni pentru planurile de viitor. Vă convine, nu vă convine? Asta este? Nu e o tragedie!”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel