EXCLUSIV  Horoscop 29 mai - 4 iunie 2023: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care pierde bani

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni astrale pentru perioada 29 mai - 4 iunie.

BERBEC

Este vorba de bani. Bineînţeles că sunt pierderi. Dacă vrei să ai o afacere, trebuie să investeşti. Nu vei face nimic până nu depui efort, până nu te bagi mai mult. Este adevărat că vei avea mai multe aşteptări, dar nu vin întotdeauna. Este important să conştientizezi că, dacă vrei să câştigi, trebuie să rişti şi să pierzi. Riscatul ţie îţi place. Parcă ai vrea să faci şi tu lucrurile diferit.

Îţi place să te implici cu totul. Dacă nu îţi va ieşi acum, îţi va ieşi data viitoare, pentru că tu din orice eşec înveţi ceva pe care să îl foloseşti în viitor. Zilele următoare, nu cheltui de dragul de a cheltui. Poate faci ceva pentru casă, poate o curăţenie mai serioasă, poate schimbi o lenjerie, poate o piesă de mobilier, poate la baie vrei altă instalaţie. Cheltuieşte pentru ceva trainic şi serios care să îţi aducă mai mult confort în viaţa ta. 

TAUR

În continuare, eşti dulce, eşti blând, eşti drăguţ. Îţi priesc zilele următoare, chiar dacă spre sfârşitul săptămânii apar nişte cheltuieli. Este o perioadă bună. Te mai agiţi tu în familie... Dă-i înainte! Este bine să înveţi cât mai multe, doar că există şi exagerare. Aveţi nevoie de o "fundaţie". Este păcat să nu cereţi ajutor. Este o săptămână foarte bună pentru asta.

GEMENI

La începutul săptămânii, poate spuneţi nişte chestii la care nu v-aţi fi gândit. Spre sfârşitul săptămânii, aţi putea să vă plimbaţi aşa pe stradă şi să vă vina o idee. Vă liniştiţi, vă canalizaţi către voi. Stând aşa foarte ancoraţi, echilibraţi, în momentul acela vine ceva şi nu este întâmplător. Acordaţi mai multă atenţie! Este o săptămână nemaipomenită să vă duceţi şi către cele spirituale.

RAC

Gândiți-vă foarte serios la ce înseamnă epuizare, muncă multă doar de dragul de a demonstra că munciţi, să nu mai suferiţi de sindromul impostorului. Daţi-vă seama ce proiecte aţi luat de dragul de a demonstra şi de care nu vă veţi ocupa. Ajungeţi la un acord, o negociere cu oamenii pentru care munciţi. Trebuie să obţineţi ceva de pe urma muncii în plus. Ai grijă la sănătate şi la contaminarea cu problemele celorlalţi. Gândiţi-vă pe ce tipare funcţionaţi.

LEU

Din punct de vedere profesional, trebuie să mai renunţaţi la "coroane". Dacă, la un moment dat, aţi avut un proiect şi aţi luat un premiu, acum zece ani, veţi avea tendinţa să faceti ca atunci. Dacă nu acceptaţi ca trebuie să schimbaţi ceva, veţi rămâne doar cu "coroana" aia.  Vine o schimbare şi nu mai şti ce se întâmplă cu tine. Ai alte proiecte acum, altă echipă. Priveşte lucrurile altfel! Schimbaţi ceva la modul în care vă raportaţi la carieră. Gândiţi-vă la ce înseamnă plăcerea pentru voi, indiferent de viaţă, de experienta. Aveţi nevoie să vă gândiţi la plăcere: că te îmbraci frumos, mănânci ceva bun, te plimbi. Dacă săptămânal nu vă veţi face o bucurie, nu este bine.

FECIOARĂ 

Ieşi la suprafaţă! Gândiți-vă la planul relaţional. Orice relaţie indisponibilă în care veţi intra nu va fi de bun augur. Fiţi mult mai atenţi. Gândiţi-vă la abuz! Dacă este vorba de un abuz, următoarea perioadă nu va fi dulce pentru voi. Începeţi să îl vedeţi cu alţi ochi şi veţi fi "îngheţaţi". Ai vrea să fugi... Prindeţi curaj şi abandonaţi ce nu funcţionează!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel