EXCLUSIV  HOROSCOP 28 septembrie 2021 Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. ZODIA confuză: să nu iei decizii!

Horoscop 28 septembrie 2021/ foto pixabay
Horoscop 28 septembrie 2021/ foto pixabay

HOROSCOP 28 septembrie 2021. Iată ce aduc astrele astăzi pentru fiecare zodie. 

HOROSCOP 28 septembrie 2021. Ieri a început retrogradarea lui Mercur, iar până în 18 octombrie 2021 va lucra asupra vieții tuturor. Pentru unii poate fi fantastic, pentru alții poate da totul peste cap. Astăzi, 28 octombrie, nu avem un aspect, ne obișnuim cu Mercur retrograd. 

HOROSCOP 28 septembrie 2021. Iată ce aduce ziua de 28 septembrie 2021 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești: 

HOROSCOP 28 septembrie 2021 BALANȚĂ

Ești confuz și-i vei scinda și pe ceilalți: unii își vor aduce aminte ce ai spus ieri, alții iau în considerare ce spui astăzi, iar, în final, n-o să se ajungă nicăieri. Stai puțin cu tine, nu te implica în procesele decizionale, pentru că nu doar că nu e cea mai bună zi, dar nici cea mai bună variantă. E foarte multă confuzie și nehotărâre în viața ta, nu e momentul să iei decizii. 

HOROSCOP 28 septembrie 2021 SCORPION

Trebuie să înțelegi că Mercur retrograd în casa a douăsprezecea te ajută să te victimizezi, iar victimizarea poate fi o armă extraordinară, dacă găsești oamenii potriviți pentru asta, dar ar fi bine ca, înainte de a trage o concluzie, să stai de vorbă cu oamenii. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 28 septembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ia foc, astăzi! Zi proastă

HOROSCOP 28 septembrie 2021 SĂGETĂTOR

Din această zi și din următoarele, trebuie să înțelegi că oamenii sunt schimbători, așa cum ești și tu. Dacă-i stai să-i corectezi, o să pierzi timpul. Lucrează cu ce spun acum. La serviciu, nu luați decizii și nu treceți la fapte până nu aveți ceva scris. 

HOROSCOP 28 septembrie 2021 CAPRICORN

Dacă ai amânat să iei o decizie, nu mai amâna. Orice amâni acum, profesional, o să te urmărească, poate schimbarea locului de muncă, poate o discuție cu șefii, orice amâni acum va crește și nu vei mai ști cum să gestionezi situația. 

HOROSCOP 28 septembrie 2021 VĂRSĂTOR

Nu pierde timpul intrând în discuții inutile, superficiale. Nu are rost să implici în astfel de discuții energie și pasiune. 

HOROSCOP 28 septembrie 2021 PEȘTI

Gândește-te serios ce vrei și de ce vrei să o faci și poate vei schimba planul. Dacă ești dispus schimbării, nu te vei supăra prea rău pe Mercur retrograd. 

HOROSCOP 28 septembrie 2021, vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel