EXCLUSIV  Horoscop 28 octombrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Cuvintele vă sunt cel mai bun aliat astăzi!

Pexels / Horoscop 28 octombrie
Pexels / Horoscop 28 octombrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Sextilul dintre Venus, guvernatorul vostru și Jupiter vă oferă o oarecare încredere, acum depinde de voi unde folosiți această încredere, pentru că, eu v-aș recomanda să o folosiți dacă aveți de susținut o prezentare, dacă aveți de convins pe cineva de ceva, dacă aveți de negociat ceva, este o zi bună pentru asta, dar vedeți că nu trebuie să aveți așteptări mari, ci să vă duceți și să luați pas cu pas. 

Horoscop SCORPION

Marte se apropie ușor, ușor de semnul vostru, cred că abia așteptați, o să și urmeze o emisiune despre acest lucru. În continuare aveți niște planuri, aveți niște idei, parcă ați vrea să faceți lucruri. Profesional este o zi interesantă, mai ales dacă stați puțin să vă uitați în jurul vostru, să vedeți ce se întâmplă. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Venus este în semnul vostru a făcut careul cu Neptun, dar face acest sextil cu Jupiter care este guvernatorul vostru. Astăzi aveți încredere în cuvintele pe care le spuneți. Cuvintele sunt arma cea mai bună pe care o aveți la îndemână și pe care o puteți folosi, atât acasă, cu cei din familie, pe care vreți să îi convingeți de ceva, poate cu cei de la serviciu, poate cu prietenii, sau poate în instituții. Cuvintele vă sunt adevăratele arme astăzi. 

Horoscop CAPRICORN

Tot spun de ceva timp că pentru voi e o perioadă bună de introspecție. Venus care este în casa a XII-a, face sextilul cu Jupiter în casa a II-a, ceea ce înseamnă că astăzi vă puteți permite de stat, de liniște, de introspecție, de gândit, de reflectat, pentru că o să vă dați seama că nu aveți nimic de pierdut. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Profesional e în continuare o perioadă importantă. Venus făcând sextilul cu Jupiter din casa I, aveți încredere în ceilalți. Când aveți încredere în ceilalți, o să și găsiți persoanele potrivite, să vă ajute cu un sfat, cu o recomandare, cu un cuvânt, cu o idee, cu o informație, pe care să le folosiți în beneficiul vostru. 

Horoscop PEȘTI

La serviciu să știți că sunt și momente bune și mai puțin bune. Important e să nu treceți de la o extremă la alta și să nu îi îmbrățișați nici pe unii, nici pe alții, ci să rămâneți foarte bine ancorați și să vă dați seama că nu depindeți nici de unii, nici de alții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel