EXCLUSIV  Horoscop 27 septembrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va avea discuții aprinse cu neamurile. Impuneți-vă!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Karolina Grabowska)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ne aflăm în continuare sub influența Lunii Noi din Balanță. Tendința generală va în continuare una de a evita. Mercur retrograd face un trigon cu Pluto. Vom comunica într-un mod profund, cu aplomb și cu pasiune. Vom fi destul de convingători mai ales la locul de muncă. Marte se apropie de un trigon cu Saturn. 

"Gândiți-vă unde exagerați și unde promiteți mai mult decât este cazul”, vă îndeamnă astrologul Daniela Simulescu. Atunci când supraestimăm, ascundem, de fapt, o lipsă. Mai ai din ce să dai? Este balanța ta echilibrată? Toate promisiunile pe care (ți) le faci s-ar putea să fie mai amplificate decât de obicei și asta din cauza lui Jupiter, ceea ce s-ar putea să ducă ulterior la situații nu tocmai plăcute. Lucrurile pot crea un context pozitiv, doar dacă suntem echilibrați, dacă ne-am rezolvat problemele, scrie astrosens.ro.

"Se sparge cel care a oferit mai mult decât era cazul”, mai spune astrologul, mai ales că acest eveniment are și un Ascendent în Rac, ceea ce arată tot o formă de dăruire, de întoarcere către ceilalți. Energia Racului oferă, sperând că în acest fel se va pune pe sine la adăpost, însă din cauza arhetipului din care face parte, s-ar putea să rămână cu mâinile goale la final, nemaiprimind nimic înapoi din tot ce a dat. 

Energia Balanței se schimbă doar prin ceilalți, copiază cu ușurință ceea ce fac ceilalți pentru a le putea face pe plac, dar această energie ușor ezitantă ar trebui pusă în culorile potrivite pentru a înțelege mai exact de ce are nevoie de oglindire pentru a se simți bine, de ce trebuie să aștepte mereu validarea în glasurile celorlalți?Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. 

BERBEC

Îţi dai seama că ai greşit şi vei recunoaşte şi faţă de ceilalţi. Stresul exagerat la locul de muncă nu este din cauza a ceea ce se întâmplă, ci s-ar putea să ai tu nişte frici. Vezi care sunt fricile alea, pentru că s-ar putea să fie artificiale.

TAUR

Trebuie să ai puterea să spui ce îţi place şi ce nu. Nu trebuie să te victimizezi, dar trebuie să spui în ce îţi place să te implici sau nu, fie personal, fie profesional.

GEMENI

Vorbiţi cu neamurile alea care vă supără şi impuneţi-vă. Spuneţi-le exact ce va deranjează, fără a vă gândi că mâine nu vor mai vorbi cu voi, pentru că nu se va întâmpla.

RAC

Primiţi târziu mesajele, ale voastre pleacă târziu. Sunteţi supăraţi pe oameni că aveţi impresia că le-au citit şi reacţionează într-un fel. Trebuie să vă asiguraţi că ceea ce aţi trimis a ajuns sau că ceea ce vi s-a transmis aţi citit. Nu etichetaţi, nu judecaţi pe nimeni, astăzi, până nu purtaţi întreaga discuţie.

LEU

Este vorba de bani, astăzi. Este cazul să fiţi mai liniştiţi, mai relaxaţi, să nu mai strângeţi puşculiţa atât de mult. 

FECIOARĂ 

Puteţi să aveţi curajul faţă de propria persoană şi să vă spuneţi că nu sunteţi perfect, asta mai ales în raport cu ceilalţi. Nu intraţi în situaţii în care vreţi să demonstrați, să vă validaţi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel