EXCLUSIV  Horoscop 27 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are o grămadă de idei despre cum să facă bani

Horoscop 27 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are o grămadă de idei despre cum să facă bani / Foto: Pixabay, de Sally Jermain
Horoscop 27 martie 2023. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are o grămadă de idei despre cum să facă bani / Foto: Pixabay, de Sally Jermain

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Fii mai comunicativ și acceptă și celelalte păreri. Fă în așa fel încât să porți o discuție cu partenerul, dintr-o prostie, ai văzut filmul, ai văzut știrea, ai văzut ce s-a întâmplat, că din mica aia replică, mica aia propoziție, se poate țese mai apoi o adevărată discuție din care vă veți cunoaște mult mai bine.

SCORPION

Te enervezi puțin pentru că ai impresia că lumea din jurul tău, mai ales la serviciu, vorbește mult și nu face nimic, dar câteodată sunt zile în care ai nevoie de comunicare, de conexiune, de legătură, nu doar de ceva practic. Implică-te și tu în discuțiile astea ca să nu fii lăsat pe din afară.

SĂGETĂTOR

Relațiile cu copiii sunt importante, indiferent că aveți un copil mic sau că aveți un copil mare la casa lui. Sunați-l, scrieți-i, fiți deschis, nu îi negați realitatea, nu vă certați cu el. E nevoie de o comunicare din aceasta cât mai jovială. Poate voi aveți de încurajare sau poate că copiii au nevoie de încurajare.

CAPRICORN

Chestiunile acestea legate de casă ar fi bine să le faceți acum, să nu mai așteptăm să retrogradeze Mercur. Adică dacă e ceva stricat, dacă e ceva ce trebuie vopsit, ceva ce trebuie reparat, ocupați-vă de ele zilele acestea pentru că aveți astrele favorabile să găsiți specialiștii cei mai buni.

VĂRSĂTOR

Vorbiți mult, vă agitați, vă plimbați, dar nu a strica să și citiți ceva. Zilele următoare orice citiți s-ar putea vedea și practic mai apoi în viața voastră. Zilele astea și dacă citiți beletristică și ficțiune, și dezvoltare personală, orice citiți zilele acestea vă ajută enorm.

PEȘTI

Idei despre cum să faceți bani aveți o grămadă, dar important este să nu vă intre pe o ureche și să vă iasă pe alta. Important este ca unele dintre ideile astea să le și puneți în acțiune, să și faceți ceva cu ele, să le concretizați.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel