EXCLUSIV  Horoscop 27 aprilie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un nativ are parte de mult ROMANTISM

Sursă foto: Pexels (İbrahim Hakkı Uçman)
Sursă foto: Pexels (İbrahim Hakkı Uçman)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ, 27 aprilie 2022

Vedeți să nu acordați unor colegi mai multă încredere decât este cazul. Și nici voi să nu faceți promisiuni că vă implicați și îi ajutați, iar la sfârșitul zilei voi nu le faceți nici pe ale voastre, nici nu mai vorbim de a celorlalți. Să ajutați, dar nu cu totul. 

Horoscop SCORPION, 27 aprilie 2022

Îmbrățișări, mângâieri, romantism, declarații sau efectiv stat cu persoana iubită, uitându-vă unul la celălalt, să vă simțiți. O să ascultați muzică, o să mâncați ceva bun, o să creații o atmosferă cât mai romantică și senzuală

Horoscop SĂGETĂTOR, 27 aprilie 2022

Cumpărați-vă ceva pentru casă, ceva poate nu neapărat Feng Shui, dar unele lucruri din acestea, dacă voi le investiți cu ceva, cum ar fi o statuetă, pe care o puneți pe un raft și te uiți la ea din când în când, îți poate crea un refugiu. Dacă voi aveți nevoie de refugiu, ori vă căutați ceva în acest sens, ori căutați ceva în casă pe care să îl scoateți și la care să vă umpleți de liniște când vă uitați. 

Horoscop CAPRICORN, 27 aprilie 2022

Vorbele voastre astăzi sunt pline de înțelepciune. Sunteți un mentor bun. Puteți, de asemenea, și chiar vă invit astăzi, să luați un creion, un pix și să scrieți pe un caiet ce simțiți. Mai lăsați ceva timp să treacă și la final să vă uitați la ce ați scris și vedeți ce ați simțit, faceți experimentul ăsta să vedeți. 

Horoscop VĂRSĂTOR, 27 aprilie 2022

O cheltuială de-a voastră s-ar putea să fie mai otrăvită, că fie vreți să vă luați o geantă, o haină, o rochie sau niște pantofi, apoi descoperiți că era mai ieftin în partea cealaltă. Aveți puțină grijă. 

Horoscop PEȘTI, 27 aprilie 2022

Ce pot să vă spun, o conjuncție Venus-Neptun în semnul vostru vă face atrăgători, carismatici, iubibili, blânzi, dulci, iar o asemenea conjuncție poate să vă aducă tot felul de oportunități, pe toate planurile, doar că să nu credeți că numai vouă vi se întâmplă. Fiți mai maturi. Poate aveți o veste, vă schimbați locul de muncă, ați avut un interviu, dar nu spuneți acum la toată lumea. Fiți mai rezervați. 

Urmărește horoscopul integral în următorul video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel