EXCLUSIV  Horoscop 26 octombrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nu vă lăsați păcăliți de promisiunile amoroase

Pexels / Horoscop 26 septembrie
Pexels / Horoscop 26 septembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus, guvernatorul vostru, este în casa a III-a, bruiat de Neptun, deci recomandarea principală ar fi să nu vorbiți cu foarte multă încredere azi, dacă nu aveți argumente clare în spate. Sunteți buni comunicatori, puteți convinge, dar asigurați-vă că în spatele vorbelor sunt lucruri serioase, sigure, și nu influențați oamenii în jurul vostru în mod negativ. Din alte puncte de vedere, Marte este bine aspectat la voi în semn, Mercur îl aveți în continuare, deci curaj. 

Horoscop SCORPION

V-am tot zis zilele astea să ieșiți mai mult în față. Încă nu aveți 100% putere, mai aveți de recuperat vreo 50%, mai ales cu Soarele în semnul vostru, dar chiar și așa, să zicem, este foarte, foarte bine. În curând se pregătește și Marte, deci pregătiți-vă terenul pentru următoarele săptămâni și evitați cheltuielile serioase. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Într-o asemenea zi, Venus care este în semnul vostru, făcând careu cu Neptun, să nu vă lăsați păcăliți de promisiuni amoroase, nu are rost, ba mai mult, încercați nici voi să nu faceți promisiuni, încercați să nu vindeți mai mult decât aveți. Nu vindeți iluzii și nu credeți în iluzii astăzi. Totul trebuie să fie foarte concret pe plan amoros. 

Horoscop CAPRICORN

Din punct de vedere profesional, vă rog să fiți cât mai puternici, Marte, în continuare este în casa a X-a, vă dă ambiție, vă dă curaj, dar în același timp vă poate face să fiți nemulțumiți de cei din jurul vostru. Să credeți că lucrurile ar putea merge mai bine, să îi împingeți de la spate tot timpul. Stați liniștiți, Marte nu mai stă foarte mult acolo, dar chiar și așa, cât mai este, folosiți-l mai ales acolo unde e nevoie de un mod întreprinzător de a face lucrurile. 

Horoscop VĂRSĂTOR

V-am atras atenția că tot ce faceți săptămâna aceasta se vede din punct de vedere profesional, are ecou și voi trebuie să știți în continuare că Soarele e acolo, în curând va face și un careu cu Saturn și va aduce, bineînțeles și momente care să nu vă convină, dar cred că e cazul să ieșiți cât se poate de mult în față și v-am tot spus de la începutul anului, dacă pe Jupiter și Saturn nu le-ați folosit în casa I, acum sunt ambele în mers direct de vreo două săptămâni, e cazul să vă gândiți ce vreți să faceți până la sfârșitul anului. 

Horoscop PEȘTI

Profesional e bine cu Venus în casa a X-a. Careul cu Neptun aduce mici dezamăgiri legate de promisiunile șefilor din compania din care faceți parte, sau poate din partea colegilor sau a poziției pe care v-o doriți. E bine pentru că Soarele a intrat în casa a IX-a, vă poate da o idee despre ce puteți îmbunătăți la voi, astfel încât să fie mult mai bine pe toate planurile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel