EXCLUSIV  Horoscop 25 octombrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Sunteți OBSERVAT! Avertismentul pentru nativii unei zodii

Pexels
Pexels

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Începutul săptămânii pentru voi este foarte confuz, pentru că Venus va face careu cu Neptun și nu o să vă priască acest lucru, deci aveți grijă la deciziile pe care le veți lua astăzi, mintea voastră trebuie să decidă și să facă asta. N-o să luați din fericire, eu sper să nu luați, dar dacă veți lua, eu sper să atenuați efectele sau să vă faceți un plan bine gândit în acest sens.

Horoscop SCORPION

Soarele a intrat în semnul vostru, începeți să vă recăpătați puterea, dar încă nu aveți puterea maximă pe care v-ați dori-o. Vă recomand să nu trageți de voi mai mult decât este cazul. Da, aveți potențial în perioada următoare, există mult potențial, dar până ajungeți la el mai aveți o scurtă perioadă. V-aș ruga să aveți grijă la cheltuieli. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Nu aveți rezervorul plin, vă puteți baza pe ceilalți, în schimb, astăzi, să vă ajute, să vă sprijine, să vă împingă de la spate. V-aș ruga să aveți grijă astăzi la stilul de viață, la cât dormiți, la ce mâncați și la cât consumați din timpul vostru pentru alții. 

Horoscop CAPRICORN

Mai sunt decizii de luat la nivel profesional și nu vor fi ușor de luat sau șefii voștri iau decizii și se fac schimbări, de altfel vedeți, în țara în care trăim de pe o zi pe alta se schimbă lucrurile și veți fi sau nu influențați, vreți, nu vreți, asta este. Inițial nu o să vi se pară multe lucruri corecte, dar nu avem ce să facem, în anumite situații chiar nu aveți putere 100%. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vă rog să aveți grijă pentru că orice faceți va fi văzut. Fie că aruncați o țigară pe stradă, fie că aruncați o hârtie în parc, fie că nu duceți gunoiul unde trebuie sau faceți deranj la magazin sau la serviciu încercați să găsiți o scurtătură. Le spun pe cele mai puțin plăcute, pentru că ce e bine, se va vedea, dar săptămâna aceasta și mai ales astăzi se pot vedea și lucrurile pe care nu le faceți bine. Aveți grijă, vă rog!

Horoscop PEȘTI

Începe săptămâna cu multe promisiuni pe plan profesional, dar și cu oarecare dezamăgiri. Din fericire Soarele a intrat în casa a IX-a, vă recăpătați un strop de încredere, dar după o anumită amărăciune, după o anumită supărare, dar vă regăsiți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel