EXCLUSIV  Horoscop 25 mai 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se ceartă cu toată lumea, astăzi. Schimbări drastice la serviciu

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Nikolay Draganov)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Nikolay Draganov)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

”Săptămâna aceasta dă startul unor tranzite astrologice menite să facă schimbări în viața noastră. De fapt, menite să ne oblige să o luăm de la capăt. Și spun asta pentru că începutul anului ne-a obligat să fim observatori, iar a doua parte a lui 2022 ne va face să acționăm. Nu vom ști încotro, dar o simplă schimbare ne va aduce mai multe avantaje decât stabilitatea.

Indecizia din următoarele luni nu va fi gravă deloc! Ba s-ar putea să fie chiar motivul unor transformări serioase. Urmează câteva zile cu multă energie de foc (Luna, Venus, Marte și Jupiter toate în Berbec), deci vom beneficia de multiple instrumente pentru a crea o altă viață", scrie astrosens.ro.

BERBEC

S-ar putea să ai chef să faci un lucru. Este bine că ai prins curaj şi încredere, dar ar trebui să mai stai pentru că nu ai ce îţi trebuie în acest sens. Ai grijă unde vrei să te arunci.

TAUR

Nu vei vrea să faci curăţenie pentru că aveai alte planuri, dar trebuie să vină cineva, să se întâmple ceva şi trebuie să te duci acasă să mai arunci din lucruri, să faci spaţiu, să te enervezi. Gândeşte-te a doua oară dacă mai ţii legătura cu o persoană din trecutul tău sau nu.

GEMENI

Te cerţi cu toată lumea, provoci multe discuţii. Îi provoci mult pe oamenii din jurul tău. Totuşi, intuiţia te face să îţi alegi bine paşii pe care vrei să îi faci.

RAC

Să vă ţineţi! Schimbările care vor apărea la locul de muncă vor fi lipsite de confort, de orice stabilitate, de orice predictibilitate. Şefii voştri vor fi foarte certăreţi sau voi vă veţi enerva pe ei sau vor fi conflicte în jurul nostru. Aveţi grijă la relaţiile cu autorităţile.

LEU

Profesional, dacă reapar anumite subiecte în discuţie, nu le alungaţi, acceptaţi-le. S-ar putea ca astăzi să aveţi beneficii din chestiile alea care vă enervează cel mai rău.

FECIOARĂ 

Verificaţi ce cheltuieli s-au mai făcut - taxe, impozite. Aveţi grijă la tot ce înseamnă acte.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel