EXCLUSIV  ZODIA care primește o sumă mare de BANI. Astrolog DCNews: Vă reveniți

ZODIA care primește o sumă mare de BANI. Astrolog DCNews: Vă reveniți. Unul dintre nativii zodiacului se poate considera norocos. În săptămâna 25 februarie - 3 martie, va primi o sumă importantă de bani la locul de muncă, spune astrologul DCNews, Ioan Burculeț.

ZODIA care primește o sumă mare de BANI. Astrolog DCNews: Vă reveniți. Chiar dacă aveți o predispoziție să vă îndrăgostiți, este un debut bun, doar că trebuie să țineți cont de prezența lui Uranus. Trebuie să fiți atenți. Raporturile și relațiile cu membrii familiei vă pot aduce anumite porniri pe care cei din jur nu le pot înțelege. E o săptămână în care vă reveniți din punct de vedere dinamic.

ZODIA care primește o sumă mare de BANI. Astrolog DCNews: Vă reveniți. Marți, miercuri și joi puteți recupera anumite bunuri, puteți primi bani de la serviciu. Miercuri ați putea să luați tot ceea ce înseamnă finanțări. Raporturile și relațiile de comunicare - temperați foarte bine argumentele și frazele.

ZODIA care primește o sumă mare de BANI. Astrolog DCNews: Vă reveniți. În sinceritatea lor, Scorpionii fuzionează foarte bine cu relațiile celor din jur. Au raporturi și relații cu străinătatea foarte bine puse la punct. Relații foarte bune cu superiorii. Nu va fi o săptămână a extremelor decât în interiorul căminelor.

Vezi și: Dieta cu lămâie și mușețel. Slăbești sănătos și îți detoxifici organismul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel