EXCLUSIV  HOROSCOP 25 februarie - 3 martie. Astrolog DCNews: Vă găsiți jumătatea! Cerere în căsătorie neașteptată

Cuplu
Cuplu

Astrologul DCNews, Ioan Burculeț, a prezentat previziunile pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie.

HOROSCOP 25 februarie - 3 martie. Astrolog DCNews. Berbec

Săptămâna care va debuta cu bani, finanțe, legături, conexiuni. Investiții mai puțin plăcute. S-ar putea să vă pară rău la sfârșitul săptămânii. Săptămână odihnitoare din punct de vedere profesional. Turbulențe care au adus repercusiuni încep să se regleze. Stați bine la capitolul personalitate. Raporturile și relațiile cu superiorii vor aduce o serie de progrese. Vineri, sâmbătă și duminică trebuie să fiți atenți în relațiile cu persoanele din jur. Gândurile rele de la serviciu o să vă creeze probleme. Va trebuie să dați dovadă de calmitate. Va funcționa foarte bine dacă veți urmări acești algoritmi.

HOROSCOP 25 februarie - 3 martie. Astrolog DCNews. Taur

Vă dinamizați foarte bine toate activitățile. Veți viza o colaborare la începutul săptămânii, accentuarea unui parteneriat. Deși lucrurile nu vă mulțumesc pe deplin, trebuie să acceptați faptul că aceste încercări nu fac altceva decât să vă deschidă acel sentiment al intuiției. Partenerul/partenera de viață vă va fi alături în cazul problemelor de la serviciu.

Întrunirile, ședințele, consilierele, anumite activități vor fi și vor veni cu o nuanță de inovație în tot ce înseamnă plan, proiect, munca în echipă. 

Marți, miercuri și joi, operațiunile financiare vă vor caracteriza. Intuiția vă poate folosi. Veți fi apreciați de superiori. Veți crește în popularitate. Dacă veți avea anumite examene, universul vă avantajează. Toate lucrurile se vor echilibra.

Sentimental este bun începutul de săptămână. Trebuie să aveți grijă să vă complimentați partenerul. Puteți câștiga încrederea partenerului în începutul unei relații. Lucrurile se echilibrează extraordinar de mult.

HOROSCOP 25 februarie - 3 martie. Astrolog DCNews. Gemeni

Probleme legate de sănătate, relații cu alte persoane. Aveți o senzație că cineva complotează împotriva dumneavoastră. În arealul profesional, Gemenii vor avea de câștigat. Chiar dacă superiorii nu sunt de acord cu dumneavoastră, ei se vor confrunta cu anumite probleme în care nu veți fi implicați. Veți avea multe soluții în această săptămână. Veți fi favorizați. 

Marți și miercuri veți fi foarte încântați de realizări. Miercuri nu veți avea multă încredere în dumneavoastră. Echilibru din punct de vedere al investițiilor pe întreg parcursul săptămânii. Cei care sunteți singuri, puteți să vă găsiți jumătatea. Cei care sunteți într-o relație de multă vreme, aveți șansa să fiți ceruți în căsătorie sau să vă oficializați relația. În interiorul dumneavoastră veți găsi un echilibru foarte bun. 

Dacă veți avea un proces, săptămâna vizează câștig de cauză.

HOROSCOP 25 februarie - 3 martie. Astrolog DCNews. Rac

Începutul de săptămână - perturbații din punct de vedere conjugal. Nu va trebui să plecați urechea la gurile rele pentru că vor fi factori perturbatori. Activitatea generată de Uranus nu va aduce acea doză de credibilitate în oamenii din jurul dumneavoastră. Veți întâlni acele persoane care pot aduce un argument pro. Raporturile și relațiile cu superiorii vor funcționa destul de bine. Veți avea mână liberă. Ziua de joi vă va aduce o serie de realizări importante.

Din punct de vedere financiar, puteți avea parte de unele decizii. 

În acest interval, trebuie să fiți mult mai atenți la tot ceea ce înseamnă operațiunile cu băncile, trebuie să verificați balanțele contabile. Dacă veți urmări arealul fluenței, destinul va aduce acel factor de echilibru. Veți fi cele mai fericite persoane de joi încolo.

HOROSCOP 25 februarie - 3 martie. Astrolog DCNews. Leu

Vă reveniți foarte mult cu sănătatea. De luni până duminică veți avea dinamică. Interesați de tranzacții în mod plăcut. De luni începe săptămâna foarte bine din acest punct de vedere. Din punct de vedere managerial, rezultate foarte bune.

La capitolul sentimental, treceți prin dezamăgiri, nemulțumiri, riscați o separare, un divorț. Dacă sunteți adeptul la începerea unei relații, puteți lua o decizie și veți vedea ulterior că nu va merge bine. Pentru cuplurile căsătorite, trebuie să gândiți de două ori înainte de a acționa pentru a nu vă jigni partenerul/partenera. Riscați să aveți parte de discuții care nu își au rostul. Din cauza celorlalți membri ai familiei, socrii, proprii părinți, lucrurile se vor da și mai tare peste cap. 

O să fiți interesați de un proiect imobiliar. Calcul făcut foarte bine vă va duce într-o direcție corectă.

Se poate amâna un proces, se poate consolida printr-o altă ședință. Lucrurile vor avea o continuitate chiar dacă roata se mișcă mai greu. Chiar dacă vor mai fi unele nereguli, aveți suportul superiorului.

 

HOROSCOP 25 februarie - 3 martie. Astrolog DCNews. Fecioară

Săptămâna aduce o serie de soluții prin acte, înscrisuri, documente, care pot avea legătură cu sectorul imobiliar, locuință sau decizii pe care le luați în interiorul căminului. Aveți soluții, aveți o latură de echilibru în relațiile cu partenerul, copiii. Va fi o săptămână în care latura înțelegerii va fi mai bună. La serviciu, nedorind a jigni pe nimeni, trebuie să aveți arealul fondat pe anumite nuanțe. Ca provocări din partea colegilor, datorită atenției dumneavoastră, vă veți focusa pe direcții bune. Veți avea protecție și susținere din partea superiorilor.

Stați bine la capitolul complementaritate. Un partener de la care nu vă veți aștepta, va apărea și va duce la un moment de echilibru.

Va fi o reglementare din toate punctele de vedere. Dacă vor fi călătorii în afara graniței, vă pot aduce evenimente care se pot propaga.

Fuzionați bine în raporturile și relațiile cu cei din jur. Aveți schimb de opinii, idei, care vă pot fi de folos. Săptămână de liniște.

La final de săptămână, copiii vor juca un rol important. Veți fi mai apropiați de ei. O să vă bucurați de realizările pe care le au și le-au avut în această săptămână.

HOROSCOP 25 februarie - 3 martie. Astrolog DCNews. Balanță

Săptămână începută cu brio. Potențial câștig din punct de vedere financiar. Chiar dacă o să aveți mai multe temeri, lucrurile încep să se echilibreze de la începutul săptămânii. Veți lua cele mai bune decizii la capitolul investiții. Lucrurile încep să meargă mai bine pe plan sentimental

Asociativ, va fi o săptămână în care vă puteți focusa dinamica. Relațiile cu cei din jur, din punct de vedere profesional, vor evolua foarte bine. E un lucru important care vă va caracteriza și chiar puteți încerca în limita bunului simț toate acele idei puse în aplicare care să aducă și sensul muncii dumneavoastră.

Segmentul profesional și segmentul sentimental va fi unul foarte bun. În weekend o să culegeți roadele muncii, ale demersurilor, ale inițiativelor dumneavoastră.

Marți și miercuri va trebui să țineți unele discursuri. Multe realizări la serviciu.

HOROSCOP 25 februarie - 3 martie. Astrolog DCNews. Scorpion

Chiar dacă aveți o predispoziție să vă îndrăgostiți, este un debut bun, doar că trebuie să țineți cont de prezența lui Uranus. Trebuie să fiți atenți.

Raporturile și relațiile cu membrii familiei vă pot aduce anumite porniri pe care cei din jur nu le pot înțelege. E o săptămână în care vă reveniți din punct de vedere dinamic.

Marți, miercuri și joi puteți recupera anumite bunuri, puteți primi bani de la serviciu. Miercuri ați putea să luați tot ceea ce înseamnă finanțări. 

Raporturile și relațiile de comunicare - temperați foarte bine argumentele și frazele. Scorpionii, în sinceritatea lor, fuzionează foarte bine cu relațiile celor din jur.  Scorpionii au raporturi și relații cu străinătatea foarte bine puse la punct. Relații foarte bune cu superiorii. Nu va fi o săptămână a extremelor decât în interiorul căminelor. 

HOROSCOP 25 februarie - 3 martie. Astrolog DCNews. Săgetător

Săptămână a dinamicii. Vedeți în ansamblu majoritatea aspectelor importante din jurul dumneavoastră. Veți fi interesați de tranzacții finaciare pe care le puteți ține sub echilibru. Vor mai fi unele aspecte în care socoteala de acasă nu se va potrivi cu cea din piață.

Trebuie să fiți mai grijulii pentru că puteți pierde bunuri. Sunt convins că mă veți pomeni la sfârșitul săptămânii și dacă mă veți asculta, veți ieși în câștig.

Dinamică la serviciu, constructivitate în idei. Aveți suportul moral al membrilor familiei. 

Forma memoriei va funcționa foarte bine. Veți reuși să câștigați teren. Nu aveți altceva să faceți decât să vă bucurați de rezultatele dumneavoastră. 

HOROSCOP 25 februarie - 3 martie. Astrolog DCNews. Capricorn

Creștere de popularitate în raporturile și relațiile umane. 

Zilele de marți, miercuri și joi vor fi mai obositoare. Veți avea o latură afectivo-emoțională. Posibil să vă încerce latura negativă, dar este exclus din punct de vedere astrologic să vă influnțeze. 

Veți avea putere intuitivă, ambiție, de a merge mai departe.

Raporturile cu partenerul de viață sunt foarte echilibrate. De aici vor veni principalele susțineri. Cei care aveți copii, trebuie să aveți în vedere că vor avea niște probleme care nu sunt decât normalități. 

Trebuie să lăsați încăpățânarea la o parte. Dacă veți fi calmi, o să vedeți că ideile funcționează de la sine. 

HOROSCOP 25 februarie - 3 martie. Astrolog DCNews. Vărsător

Succes de remunerație în context financiar. Avantaj în sectorul profesional luni, marți, miercuri și joi. Aveți echilibru la bani, la finanțe. Chiar dacă v-ați mai confruntat cu tensiunea interioară, în acest interval, se va estompa.

Grijă în raporturile cu membrii familiei, mamă, tată, copii, frate, soră. Aici va trebui să lucrați, să nu aduceți incriminări că dumneavoastră le știți pe toate. Criză la nivel de propria intimitate ceea ce ar putea să nu vă aducă încredere în dumneavoastră.

Ieșiri în natură, munte, pe malul lacului. 

Este o perioadă de refacere pe care ar trebui să o luați în calcul la sfârșitul săptămânii.

Realizări din punct de vedere profesional. O persoană din jurul dumneavoastră vă poate ajuta cu un sfat. 

Câștig în popularitate. Veți avea acel zâmbet datorită faptului că ați ținut cont de părerile celor din jur.

HOROSCOP 25 februarie - 3 martie. Astrolog DCNews. Pești

Treceți în acțiune și aveți puterea motivațională. Aveți foarte multă încredere în forțele proprii chiar și în contextul în care pe întreg intervalul, vor fi unele persoane care vă vor mai pune bețe în roate. 

Aveți susținere de Sus din punct de vedere profesional. Aveți apreciere din partea superiorilor, chiar dacă ceilalți colegi nu vor fi de acord cu dumneavoastră. Veți avea motivație pe latura profesională. Dacă veți da curs provocărilor, cineva va găsi o motivație să vă atragă atenția.

Raporturile cu membrii familiei trebuie gestionate foarte bine, chiar și cu vecinii. Puteți avea de suferit din a doua jumătate a săptămânii. 

Aveți intuiție, deschidere către ceea ce înseamnă a simți, a vă duce într-o direcție în care toate lucrurile sunt bune și frumoase. Chiar dacă sunt unele disfuncții, veți reuși să aduceți echilibru în relațiile cu cei din jur.


Urmărește VIDEO AICI


Vezi și: ZODIA care-și va găsi sufletul pereche. Astrolog DCNews: Are o protecție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel