EXCLUSIV  Horoscop 24 noiembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Banii, preocuparea principală a unor nativi

Pexels
Pexels

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Voi sunteți cu dreptatea, Mercur e cu dreptatea, a intrat în casa a III-a, mi-ar plăcea să particip la dezbaterile pe care le aveți. Un lucru este totuși de menționat. Veți lua apărarea oamenilor din jur. Ceva din interiorul vostru vă face să vă implicați în situații din acestea în care dacă nu trebuie să vă faceți vouă dreptate, le veți face celorlalți și vă veți susține cauza într-un mod extraordinar. 

Horoscop SCORPION

Mercur intră în casa a II-a, deci e foarte bine pentru partea financiară. E și lângă Soare și lângă Nodul Sud, mai sunt și niște cheltuieli, dar nu contează. Important e că vă merge mintea la tot ce înseamnă bani, mai degrabă la banii celorlalți, pe care reușiți să îi gestionați bine, dar, cu Mercur în casa a II-a, acum vorbim și despre salariul vostru și despre banii pe care îi faceți din ce știți voi să faceți mai bine. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Mercur intră în semnul vostru, mintea voastră este destul de agitată, destul de activă, aveți idei, aveți soluții, oamenii vă vor privi, vă vor întreba, vor fi foarte curioși. Vi se va părea ciudat inițial, dar asta se întâmplă pentru că sunteți persoana care vorbește și se afirmă mult. Este recomandat să veniți cu noi cunoștințe față de ceilalți, așa că puteți citi un studiu, o descoperire și vedeți ce se mai întâmplă acolo. 

Horoscop CAPRICORN

Mercur intră în casa a XII-a și s-ar putea să aflați unele lucruri nu neapărat secrete, dar chestii pe care oamenii le ascund. Nu trebuie să aibă legătură cu voi în mod direct, dar aflați tot felul de lucruri de la serviciu, de la prieteni, de la colegi. Dar Mercur în casa a XII-a este prielnic dezinformării, așa că verificați sursele de fiecare dată, întrebați și nu vă implicați în zona de bârfă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Mercur intră în casa a XI-a, pentru voi e bine, cu Soarele acolo, vă faceți înțeles și aveți acces la mulți oameni și vorbiți despre anumite subiecte și declarați și atrageți tot felul de persoane. V-aș recomanda să vorbiți cu prietenii, să vorbiți online, offline, să vă vedeți cu ei. Nu ar fi bine să stați foarte mult în casă cu Soarele și Mercur, pentru că se formează o zonă a socialului. 

Horoscop PEȘTI

Cu Mercur în casa a X-a, lângă Soare, este un moment extraordinar din punct de vedere profesional. Veți avea unele discuții cu șefii, șefele, persoanele mai autoritare ca voi, dar veți înțelege repede ce vor să vă spună și știți să aplicați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel