EXCLUSIV  Horoscop 24 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care are nevoie de cei din jur. Nu vei fi bine

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Careul dintre Jupiter și Marte încă se simte, deci veți observa în continuare rezistența la schimbare. Și asta nu din cauza unor alinturi, ci din nevoia de siguranță și stabilitate. Luna tranzitează în prima parte a zilei semnul Racului, după care va păși în cel al Leului. 

BERBEC

Este clar că ai nevoie de stabilitate, cu atât de multe aspecte în hartă care să te dinamiteze. Îţi vei dori rădăcini, stabilitate, armonie şi un refugiu.

TAUR

Vei fi foarte apreciat pentru cuvintele tale. Vei fi mieros. Vorba dulce mult aduce. Cumva, reuşeşti să mediezi disputele, conflictele din jurul tău.

GEMENI

Trebuie să te respecţi mai mult, să te ierţi, dacă ţii foarte mult la asta, şi trebuie să fii mai blând cu propria persoană. Mai ales prin mici daruri, cadouri şi răsfăţuri pe care ţi le faci.

RAC

Îmbracă-te frumos, stai mai mult în oglindă! Cumpără-ţi ceva ce îţi place! Răsfaţăte!

LEU

Izolarea nu îţi face rău. Eşti plin de energie, ai face de toate cu adevărat. Întreprinde acțiuni care să îţi aducă şi un rezultat. Venus te roagă să mai stai, să scrii o melodie, să te uiţi la un serial, să dormi, să te linişteşti, să stai în linişte, în tăcere.

FECIOARĂ 

Tu chiar ai nevoie de suport, ai nevoie de oameni în jurul tău. Eşti mai letargic şi probabil că stând cu alţi oameni care sunt mai atenţi la nevoile tale, se ataşează de tine, probabil că nu o să te mai simţi la fel, nu vei mai simţi apăsarea asta atât de mult.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel