EXCLUSIV  Horoscop 24 decembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Cadouri, cadouri, NATIVII unei zodii vor doar CADOURI

Sursă foto: Pexels / Horoscop 24 dedcembrie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 24 dedcembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Cu familia vă certați, cu familia vă împăcați, dar nici nu plecați să luați o gură de aer să vă treacă supărarea. E important să stați în sânul familiei, pentru că acele conexiuni care se întâmplă în perioada de Sărbători vă trezesc la realitate, iar voi aveți nevoie să vă treziți la realitate zilele acestea.

Horoscop SCORPION

De nu o să vorbiți, o să comunicați, o să scrieți mesaje, o să vă auziți cu lumea și o să vă plimbați. Mintea voastră circulă zilele astea uite așa, ca un roller-coaster. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Cadouri, voi vreți cadouri și vreți să primiți cadouri și vreți să și oferiți cadouri. Veți investi și mulți bani în acest sens, dar veți și primi cadouri. Poate că unele nu vor fi cele pe care le vreți, dar cele pe are vi le-ați fi dorit mai de mult. Nu mai contează, important e să primiți acolo, să și oferiți, să și primiți cadouri, e cel mai important pentru voi. 

Horoscop CAPRICORN

Domnule, vreți ca totul să fie așa ca voi. Voi să ciocniți, să țineți un toast, oamenii să se uite la voi, ei așteaptă de la voi o decizie, vă vor urma. Efectiv, dacă ziceți mâncăm mai întâi salata de boeuf, apoi celălalt preparat, toată lumea o să mănânce așa cum ați zis voi. Atenția pe care o primiți vă și măgulește, însă în același timp veți avea și o nevoie de spațiu. Lăsați că e bine să mai fie lumea cu ochii pe voi. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Dacă v-ar lăsa oamenii în pace ați fi cei mai fericiți. Efectiv nu vreți să urmați ca la carte rutina. ”Lasă că mă trezesc mai târziu, lasă că mănânc eu, lasă că beau altceva, lasă că în brad nu aș pune funda asta. Nu prea sunteți în apele voastre, acest careu de astăzi vă zguduie puțin, poate vă veți gândi la ce s-a întâmplat în anul 2021 mai mult ca altă dată și veți avea tot felul de stări. Se mai întâmplă. 

Horoscop PEȘTI

Cu cât e mai multă lume în jurul vostru, cu atât sunteți mai fericiți, prieteni, cunoștințe. E bine să stați și acasă, dar vă veți plictisi enorm, vă veți plictisi dacă doar stați și vă uitați la seriale. Vă veți plictisi! Aveți nevoie să ieșiți, să vorbiți, să comunicați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel