Horoscop 24 - 30 decembrie. Camelia Pătrășcanu, atenționări de Crăciun

Horoscop
Horoscop

Horoscop 24 - 30 decembrie. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna 24 - 30 decembrie.

Horoscop 24 - 30 decembrie. Berbec

Ziua de luni aduce o atmosferă foarte liniștită și caldă în familie. Petrecerea este maximă marți și miercuri. Atenționări pentru sănătate joi și vineri, mai ales cei care fac călătorii, atenție la drumuri. Multe mărturisiri.

Horoscop 24 - 30 decembrie. Taur

Săptămâna începe un pic agitat. Au loc tot felul de surprize, însă atmosfera este frumoasă marți și miercuri în familie. Mărturisiri afective pentru joi și vineri. Multe declarații surprinzătoare pentru cei din jur.

Horoscop 24 - 30 decembrie. Gemeni

Se gândesc la bani, în special luni. Foarte frumoase petreceri, discuții, întâlniri. Încurajați marți și joi. La masa de Crăciun pot întâlni un specialist care să le rezolve problema. Petrecere la final de săptămână.

Horoscop 24 - 30 decembrie. Rac

Înainte de Crăciun au o stare mai specială. Vor să își pună viața, gândurile în ordine, dar următoarele zile sunt minunate. Se descurcă bine cu musafirii, se simt utili. Atenționare joi și vineri dacă fac deplasări.

Horoscop 24 - 30 decembrie. Leu

Trebuie să fie atenți la sănătatea lor sufletească. Luni le este dor de persoanele lângă care nu vor fi alături. Marți și miercuri îi animă și pe cei din jur. Atenție la alimente toxice. Joi și vineri, vizite de curtoazie.

Horoscop 24 - 30 decembrie. Fecioară

Sunt în formă mai ales joi și vineri. Toată săptămâna îi vor mulțumi pe cei din jur. Stau în umbră pentru ca ceilalți să se simtă bine. Foarte eficiente în weekend, se pregătesc de petrecere.

Horoscop 24 - 30 decembrie. Balanță

Ar dori luni ca lucrurile să iasă perfect, dar săptămâna aduce surprize pentru ele. Să aibă disponibilitate marți și miercuri pentru ceea ce vine. Atenționare pentru cei care ies din oraș la final de săptămână.

Horoscop 24 - 30 decembrie. Scorpion

Sunt plini de responsabilitate. Indiferent de sarcini, vor să desfășoare lucrurile perfect. Se gândesc și la bani. Multă alergătură, multe întâlniri. Joi și vineri se întâlnesc mai mult cu prietenii decât cu familia. Se gândesc însă numai la ei în weekend.

Horoscop 24 - 30 decembrie. Săgetător

Sunt cu ochii pe ceilalți, mai ales pe partener. S-ar putea să vină un musafir de departe sau vești de la o persoană aflată la distanță. Vor să iasă în evidență cam mult. Atenție la vorbe.

Horoscop 24 - 30 decembrie. Capricorn

Se gândesc la partenerii de viață și la prietenii apropiați. Discuțiile cu partenerul sunt foarte importante. Joi și vineri pot discuta lucruri de viitor. În weekend, întâlniri importante cu persoane de care țin cont.

Horoscop 24 - 30 decembrie. Vărsător

Crăciun minunat datorită parteneriatelor. Joi și vineri au aspecte foarte bune de dărnicia celorlalți. Se bucură de lucrurile pe care le obțin. În weekend

Horoscop 24 - 30 decembrie. Pești

Au nevoie de iubire și tandrețe. Sunt foarte sensibili dacă le lipsesc gesturile de iubire. Muncesc foarte mult, fie sunt amfitrioni și ajută gazdele, fie primesc ei musafiri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel