EXCLUSIV  Horoscop 23 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Creștere de salariu pentru o zodie. Cere și ți se va da!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Poţi să comunici mult mai clar de acum încolo, mult mai aşezat. Înţelegi şi tu ceea ce spui, la fel şi alţii. Dacă stai astăzi şi te gândeşti la ce s-a întâmplat în familie, s-ar putea să găseşti un fir de înţelepciune sau o buclă care se tot repetă. Trebuie să îţi accepţi trecutul şi să merg mai departe.

TAUR

Încearcă să nu faci cheltuieli doar pentru a demonstra ceva. Comunicarea cu prietenii s-ar putea să îţi aducă bucurie. Vă ajutaţi reciproc.

GEMENI

Lucrurile parcă se mai fluidizează, nu mai sunt atât de multe blocaje. Poţi cere o mărire de salariu, un bonus sau te poţi gândi să creşti preţurile la ceva ce tu ai în compania ta.

RAC

Roagă-te pentru tine, astăzi, dar nu pentru lucruri concrete. Nu te ruga să câștigi la loto sau să câștigi o mașină. Îți dorești înțelepciune, liniște, armonie. Nu te ruga pentru alții! Stai cu tine măcar 5 minute pentru liniştea ta, pentru echilibrul tău.

LEU

Astăzi, vă încărcaţi bateriile într-un mod extraordinar. Luaţi-vă un moment de repaus. Închideți notificările telefonului, laptopul, televizorul. Pur și simplu stai.

FECIOARĂ 

Profesional, astăzi veţi înţelege mai multe lucruri pe care nu le-aţi înţeles în ultimele zile. Vă veţi da seama că aţi insistat prea mult asupra unui subiect care nu conta în ecuaţia zilei de muncă. Dacă sunteţi într-o relaţie, încercaţi să vă faceţi planuri cu partenerul. 

Vezi și: Horoscop 23 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Pasiunile unor nativi le pot aduce bucurii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel