EXCLUSIV  Horoscop 23 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Pasiunile unor nativi le pot aduce bucurii

Pixabay
Pixabay

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu,  a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Muncă, muncă, o zi foarte bună pentru muncă. Astăzi dacă munciți și munciți și munciți vor veni foarte multe recompense. O laudă, un „bravo”, un mail de felicitare, sau aprecierea celor din jur, nu trebuie să așteptați neapărat lucruri concrete, dar munca astăzi este favorizată și chiar dacă astăzi simțiți că sunt momente în care lucrurile nu sunt cum vi le-ați fi dorit, nu contează. Munciți! Munca vă salvează astăzi de absolut tot. 

Horoscop SCORPION

Iubirea este foarte importantă pentru voi astăzi cu trigonul dintre Soare și Jupiter. Romantismul, afecțiunea, atașamentul față de persoana iubită sau dacă nu aveți pe cineva acest trigon Soare - Jupiter, pentru că avem și Soarele în casa a IX-a, vă face să căutați alte povești de dragoste. Puteți căuta alte povești pe care să le citiți, să le priviți, să le studiați, sau căutați o carte despre ceea ce a scris un om de știință despre ce înseamnă dragostea sau cum a calculat-o, cum a verificat-o, cum a demonstrat-o. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Bucurie mare că Mercur își oprește retrogradarea în casa a VII-a. Comunicarea cu partenerul va fi mult mai bună. Dacă vă propuneți să mergeți la mama și la tata, veți merge și nimeni nu va uita ceea ce a promis, asta este un lucru bun, iar acel trigon dintre Soare și Jupiter este foarte bun pe tot ce înseamnă casa a IV-a, casa a VIII-a. Asta înseamnă o investiție făcută pentru casă și pentru familie. Este o investiție care o să vă facă să vă simțiți într-un fel, chiar pe placul vostru. 

Horoscop CAPRICORN

În primul rând Soarele este în casa a VII-a, primește acel trigon minunat de la Jupiter. Comunicarea! Puteți avea curaj azi să vă deschideți, să vă arătați așa cum sunteți, să nu vă mai fie frică să fiți vulnerabili și să fiți onești, să îi spuneți partenerului ce vă doare, ce nu vă doare. Nu mai aveți frica aceea că partenerul pleacă sau se supără, adică nu mai sunteți asemenea unor copii care așteaptă să fie certați de către părinți. 

Horoscop VĂRSĂTOR

În primul rând vorbim de Mercur care și-a oprit retrogradarea în casa a V-a, vă spuneam ieri de pasiuni, azi vă atrag atenția legat de copii, vedeți dacă nevoile copiilor sunt îndeplinite, vedeți dacă aceștia comunică pe bune cu voi, vedeți dacă sunt lucruri de făcut la grădiniță și la școală și dacă v-au fost ascunse, dacă ați aflat târziu de ele, iar acel trigon Soare - Jupiter la voi vine pe zonă profesională și v-aș recomanda astăzi să vorbiți din plin de voi și să aveți o ședință, să aveți o discuție cu un client sau ceva. Vorbiți din plin, cu încredere, adoptați așa o poziție de oameni puternici și o să vedeți că lucrurile merg mai ușor dacă cineva e puternic sau încrezător. Dacă este o întâlnire mai mare și nu știe nimeni ce decizie să ia, la un moment dat, când apare o persoană și zice că va face ceva și ceilalți se duc după ea.

Horoscop PEȘTI

Ziua de astăzi poate fi folosită pentru mici bucurii. Jupiter este în semnul vostru, Soarele în casa a V-a. Mici bucurii legate de propriile pasiuni, legate de copii, legate de romantism. Depinde de voi să faceți lucrurile acestea, nu lăsați să treacă trigonul de care vă spuneam la începutul emisiunii așa și încercați pe cât posibil să faceți voi pentru voi. Acum fiecare Pește știe ce îi place și cum îi place. Poate să mănânce, să bea un pahar de vin, să se ducă să se plimbe prin parc, să își cumpere un bilet de avion undeva. Răsfățul de astăzi o să vă aducă multe bucurii altă dată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel