EXCLUSIV  Horoscop 23 decembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Familia va fi importantă în zilele următoare pentru unii nativi

Sursă foto: Pexels /  Horoscop 23 decembrie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 23 decembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Nodurile se duc și la voi pe tot ce însemnă financiar. Dar atenție, pe banii voștri, veți simți că orice ban făcut e chinuit, e vai și amar de el. Relația cu mâncarea devine importantă, relația cu valoarea personală. Câtă valoare aveți voi? Cum vă vindeți, asta va conta în perioada următoare. Cum vă vindeți? Mai mult, mai puțin, vă vedeți la valoarea adevărată, vă dați mai jos, vă dați mai sus, cât vă apreciați voi.

Horoscop SCORPION

În primul rând vorbim de sănătate, Nodul Sud intră în semnul vostru. Vorbim de cine sunteți voi, o să vă puneți această întrebare: cine sunt eu? Eu sunt cutare, de vârsta cutare, cu educația și experiența profesională cutare. Următoarea perioadă este despre cine sunteți voi, aveți nevoie să vă dați un sens, o congruență, să știți cine sunteți, să nu trăiți într-un vid. Se vor întâmpla tot felul de evenimente care vă vor da tot felul de etichete. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Problemele de sănătate grave, ale voastre și ale oamenilor dragi, renunțarea. Unul dintre subiectele importante va fi renunțarea la lucruri, la oameni, la situații, la locuri de muncă, pentru că nodurile se duc pe axa VI-XII, iar senzația de abandon, venită de la voi sau de la alții va fi permanentă, va fi acolo, în capul vostru. Vorbim și de relații toxice, vorbim și de obiceiuri proaste. 

Horoscop CAPRICORN

Nodul Sud se duce și pe casa a XI-a, deci depindeți și de alții și nu vă convine, nu vă place, dar va trebui să o faceți în perioada următoare. Pe de altă parte, gândiți-vă că Jupiter se duce în casa a III-a, ceea ce înseamnă că va trebui să comunicați, să vorbiți, să participați. Nu vă convine, vă scoate din zona de confort, dar toată această pleiadă de evenimente din perioada următoare vă trezește, vă dați seama că voi nu știți ce vă place. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Nevoia de atenție, nevoia de recunoaștere, nevoia de a fi o autoritate într-un domeniu. Drumul vă va duce și vă va arăta dacă aveți ceva stabil din acest punct de vedere, că oamenii vă văd, vă știu, că sunteți acolo. Nodul Sud în Scorpion vă îndeamnă să vă chinuiți, dar nu o să mai vreți să o faceți la fel de mult. O să aveți nevoie de o bază emoțională puternică, Nodul Nord în casa a IV-a și de familie. Relația cu familia, chiar dacă a funcționat, chiar dacă nu, relația cu membrii familiei vă vor construi și vă vor ajuta chiar și profesional vorbind. 

Horoscop PEȘTI

Călătoriile, spiritualitatea, studiul, filosofia și toate evenimentele marcante din aceste categorii, vorbim de Nodul Sud în Scorpion, nu vor fi cele mai plăcute călătorii. Ce vă recomand nu este să mergeți să vizitați un muzeu, nu, vă recomand să vă plimbați și să absorbiți energia locului respectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel