EXCLUSIV  Horoscop 23 noiembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei ZODII găsesc astăzi INSPIRAȚIE

Pexels / Horoscop 23 noiembrie
Pexels / Horoscop 23 noiembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Soarele se apropie de Nodul Sud în casa III-a. E un lucru bun pentru cei care au de susținut azi puncte de vedere, pentru cei care intră în dezbateri și pentru cei care se ocupă de chestiuni legislative sau de documente, de acte, pentru că vă oferă acea încredere în ceea ce ziceți. Nu mai este nevoie să vi se confirme că ați zis bine, ci pur și simplu cu Soarele pe Nodul Sud declarați sus și tare că sunteți cine sunteți, ce puteți și ce veți face. 

Horoscop SCORPION

Soarele face conjuncția cu Nodul Sud în casa a doua, în casa financiară. Aici e cazul să vă dați seama de cine sunteți voi cu adevărat, dar nu în sensul rolului pe care îl dețineți în societate sau în familie. Astăzi trebuie să vă gândiți câți bani dați voi pe voi astăzi, indiferent de ce și cum crede lumea. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Soarele este pe Nodul Sud în casa voastră. Este clar că aveți nevoie să ăv considerați importanți. Aveți nevoie să vi se dea ascultare, să fiți luați în calcul și să nu stați ascunși într-un colțișor și să nu fiți văzuți. Aceasta conjuncție arată nevoia de a fi mai atenți de tot ce arată corpul vostru, cu sănătatea fizică, psihică. Astăzi gândiți-vă la tot ce ține de minte, trup și suflet. 

Horoscop CAPRICORN

Soarele este în conjuncție cu Nodul Sud în casa a XII-a. Aveți o frică de a pierde, o frică de abandon, visați foarte multe lucruri, vă vin foarte multe gânduri, vă apucă nostalgia, aveți senzația că nu sunteți acceptați, că trebuie să jucați un rol ca să vă placă oamenii. Vă urmăresc toate aceste fantome, multe fiind ale trecutului. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Conjuncția de astăzi pe voi vă ajută. Soarele cu Nodul Sud pe casa XI-a înseamnă că vă băgați iar într-un joc în care vreți să știți ce se va întâmpla. Vreți să planificați ce se întâmplă și poate găsiți și oamenii înțelepți care să vă sprijine în acest sens. Nu e cazul să vă bazați doar pe voi sau pe partener, dar puteți să vă bazați și pe alți oameni din exteriorul vostru, să ne înțelegem. Discuțiile cu ei, faptele, acțiunile lor s-ar putea să vă inspire foarte mult. E o zi în care puteți găsi inspirație. 

Horoscop PEȘTI

Conjuncția Soare - Nodul Sud se petrece în casa a X-a. Înseamnă că simțiți nevoia de a lua niște decizii, de a fi autoritari, de a vă asuma responsabilitatea, ori la serviciu, ori acasă. Bineînțeles, o veți face în stilul caracteristic, puțin victimizându-vă, dar e important să conștientizați rolul vostru în societate, indiferent de vârsta, de experiența sau de poziția socială dorită. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel