HOROSCOP 22-28 iulie. Camelia Pătrășcanu: Zodia care află o veste surprinzătoare

Ema Apostu / 22 iul 2019 / 09:25 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

HOROSCOP 22-28 iulie. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 22-28 iulie.

HOROSCOP 22-28 iulie. BERBEC

 

Pot avea propuneri sau pur și simplu nu mai vor să facă parte dintr-un angrenaj al lor și își propun să pună accent pe lucrurile pe care le fac bine, care le dezvăluie autenticitatea în raport cu lumea.

HOROSCOP 22-28 iulie. TAUR

 

Taurii au parte de o săptămână ghidată bine de un simț al autoprotejării, prin urmare este recomandat să lase lucrurile să-și urmeze cursul firesc. Miercuri și joi sunt zilele cele mai iritabile unde se pot dovedi mai sensibili, mia ușor de aprins. Prudența este cheia.

HOROSCOP 22-28 iulie. GEMENI

 

Gemenii au o săptămâna plină de evenimente pe care nu le pot influența. Trebuie să le lase să-și urmeze cursul să nu intre în coliziune cu alții, cu celălalt și să se axeze pe sănătate și alte probleme de fond legate de sine.

HOROSCOP 22-28 iulie. RAC

 

Racii au o săptămână plină de coerență cu ei înșisi indiferent ce le spun cei din jur. Dacă vor rămâne pe orbita lor, indiferent de criticile primite vor avea parte de multe surprize plăcute și reușite mult așteptate. Miercuri și joi sunt suprinși de ce află de la alții.

HOROSCOP 22-28 iulie. LEU

 

Leii au o săptămână în care adevărul și cântărirea noțiunilor a valorilor este foarte importantă. Nu din perspectiva câstigului sunt ei mânați, ci de moralitate, de tot ceea ce contează la nivel lăuntric din punct de vedere sufletesc.

HOROSCOP 22-28 iulie. FECIOARĂ

 

Are o săptămână foarte bună, vești bune curg de la autorități, oameni cheie aflați în funcții de conducere și ei se afirmă pe plan profesional unde strălucesc. Pot fi foarte surprinse de propunerile ce vin, mai ales dacă au făcut o figură frumoasă în ultimele săptămâni.

HOROSCOP 22-28 iulie. BALANȚĂ

 

Balanțele sunt cu ochii pe partener. Vineri și joi vizează intențiile persoanelor cu care se anturează. Sunt interesați de ce vor oamenii din jurul lor. Vineri primesc lămuriri.

HOROSCOP 22-28 iulie. SCORPION

 

Scorpionii încep săptămâna cu chef de muncă, depind de alții în afirmarea lor, iar succesul depinde de abilitatea scorpionului de a lămuri și de a găsi numitorul comun dintre el și echipă, izbutind să-și atingă scopul personal.

HOROSCOP 22-28 iulie. SĂGETĂTOR

 

Au senzația că se pot juca, sunt puși pe fapte mari la serviciu, se întâmplă ceva și trebuie să se mobilizeze de urgență. Vineri pot fi felicitați de felul în care s-au descurcat în situațiile dificile la muncă și pot primi bonusuri.

HOROSCOP 22-28 iulie. CAPRICORN

 

Capricornii au multe discuții în jurul relațiilor cu partenerul unde se mai clarifică lucrurile și pot repara acum moral ceea ce au prejudiciat în relația lor din trecut cu persoana iubită.

HOROSCOP 22-28 iulie. VĂRSĂTOR

 

Vărsătorii au multe discuții, sedințe, întâlniri care le agită mintea foarte bine. Au de reparat ca atitudine, anumite reacții din trecut care nu au fost foarte corecte. Poate acum vor avea o mobilizare mai bună. Au multe discuții. Mare atenție la sănătate și la armonie!

HOROSCOP 22-28 iulie. PEȘTI

 

Peștii au multe lucruri de făcut în plan sentimental și profesional. În această săptămână poate ar fi bine să se pună în contact cu propriul suflet sau să facă lucrurile pentru care s-au născut. Îi așteaptă o săptămână plină de revelații.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25