EXCLUSIV  Horoscop 21 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Doi dintre nativi ar trebui să fie mai apropiați de partenerul lor

Sursă foto: Unsplash (Andrik Langfield)
Sursă foto: Unsplash (Andrik Langfield)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ziua de 21 noiembrie face un aspect extraordinar, un trigon între Soare și Jupiter. Cei aflați sub influența acestui trigon se bucură de optimism, stare de bine, încredere de sine și o legătură puternică cu tot ce înseamnă Dumnezeu, reușind să deschidă singuri căi și drumuri. Aspectele astrale invită la generozitate, iar astăzi, cei care vor oferi, cu siguranță vor și primi ceea ce au dat. 

Horoscop BERBEC

Trigonul Soarelui cu Jupiter vorbește și despre ceea ce ai pierdut în ultimul timp. Gândește-te că orice pierdere din ultimele zile este, de fapt, un mare câștig, pentru că a lăsat spațiu pentru altceva și cu un asemenea aspect e foarte bine să fii generos, dar să fii generos cu aspectele nevăzute. Adică să îți dai timp și să întorci puțin energia pe care o ofereai celorlalți, să o întorci către tine. 

Horoscop TAUR

Este minunat să fii generos cu partenerul tău astăzi, cu Soarele în casa a șaptea, Jupiter în casa a cincea. Să fiți generos, romantic, bucuros. Dacă nu există un partener, fii așa cu tine, așa cum ți-ai dori să îi oferi unui partener sau cum ai vrea să primești de la un partener. 

Horoscop GEMENI

Ești generos cu colegii astăzi. Îi ajuți, îi susții și s-ar putea ca și ei la rândul lor în anumite momente să își dea seama că îți lipsește ceva și să vină repede să te atenționeze, înainte să vadă șefii și înainte să se întâmple ceva mai serios.

Horoscop RAC

Este un aspect minunat pentru tot ce înseamnă voie bună, bucurie, distracție, călătorii, drumuri, studii, învățare. Dacă știi că ai aspectele astea, fă ceva cu ele. 

Horoscop LEU

Un aspect foarte, foarte, foarte bun pentru a face o investiție în tot ce înseamnă casa ta. Fie că te decizi să iei ceva de mobilier, o canapea, ceva electrocasnic, un aspirator, orice te decizi, alegi ceva care să îți facă viața mult mai ușoară. Este o zi bună în care să fii generos cu familia. 

Horoscop FECIOARĂ 

Astăzi ai puterea să încurajezi, să motivezi, să împingi de la spate, să îi înveți pe alții, să le arăți o altă cale. Discuțiile purtate cu partenerul azi am putea să le spunem că sunt norocoase. Nu știu cum să îți explic, dar cer este că azi e important să vorbești cu partenerul. 

Zodia care nu trebuie să asculte ce spun ceilalți. Daniela Simulescu: Stai cu tine și gândește-te, nu te lăsa influențat!

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a spus cum va fi săptămâna 21-27 noiembrie 2022 pentru zodia Berbec.

„În cazul Berbecului vorbim de careul dintre Marte retrograd și Neptun, care nu-ți prea priește, cel puțin în primele zile ale săptămânii. Te scalzi în multe ape, oamenii îți spun că ar trebui să faci și aia, și aia, și știi și tu că ar trebui să faci și aia, și aia, ști știi, și vrei, și îți dorești și ai depune efort, dar cumva nu se pregătește terenul, nu vine momentul respectiv, nu se așează lucrurile în viața ta încât să te apuci de alte schimbări.

Vezi să nu le faci doar pentru că le spun ceilalți, ci să-ți dai seama unde sunt ceilalți și unde ești tu, pentru că dacă ceilalți îți spun că ar trebui să-ți cauți un alt loc de muncă și vrei și tu să-ți cauți un alt loc de muncă, nu căuta doar pentru că ți-au zis ceilalți. Stai cu tine și gândește-te!” Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel