EXCLUSIV  Horoscop 21 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un nativ este avertizat de astre: Poți trăi și cu frica de moarte!

Sursă foto: Pexels (Arina Krasnikova)
Sursă foto: Pexels (Arina Krasnikova)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Soarele iese din casa a zecea, rămâne Venus acolo să te ajute și rămâne în casa a unsprezecea, ceea ce înseamnă că abia aștepți o invitație la un eveniment, abia aștepți să te pregătești, să te îmbraci, să te machiezi, să te pregătești, să mergi să discuți cu oamenii. Ai nevoie de mulți oameni în jurul tău, ai nevoie să participi la petreceri, la nunți la botezuri, la orice, vrei să fii cu multă lume. Vei avea tendința asta să treci mult din partea profesională, în partea aceasta, de distracție. 

Horoscop SCORPION

Când toată lumea își dorește vacanță, voi vreți să profitați de perioada asta. Dacă oamenii nu mai sunt la serviciu, nu mai sunt la fel de implicați, o să vorbiți cu șeful să îi arătați ce faceți, să vă lăudați și în același timp să îi intrați pe sub piele. Începe o perioadă în care vă veți dori să intrați pe sub pielea cuiva. Dincolo de asta, gândiți-vă în ultima lună și la ce ați greșit voi, nu doar la ce au greșit ceilalți. Vedeți cum priviți acea greșeală, ce conotație îi oferiți greșelii.

Horoscop SĂGETĂTOR

Soarele se va muta în casa a noua, dar înainte să se mute acolo, vreau să vă reamintiți de pe 21 iulie încoace unde v-ați perpelit, unde au fost fricile cele mai mari, unde a fost o lipsă de control și să conștientizați că și acolo unde nu ai control poți să trăiești. Adică inclusiv cu frica de moarte, pentru că Soarele a tranzitat casa a opta. Ce puteți să faceți cu ea? Ea există în fiecare, dar nu este nevoie să fie exagerată. 

Horoscop CAPRICORN

Soarele se va muta în casa a opta. Veți fi foarte atenți la tot ce se întâmpla din punct de vedere financiar, în lume, veți fi preocupați de subiectele mari, importante, de astea care frig. Un singur lucru vreau să vă atrag atenția, pentru că este și Mercur acolo și Soarele se pregătește să iasă din casa a șaptea, așa că aveți grijă ce promisiuni faceți astăzi, cui, pentru cât timp, de ce. Aveți mare, mare grijă la promisiuni, pentru că s-ar putea să nu vă puteți ține de ele 100%, deci nu vă grăbiți azi cu promisiunile. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Soarele iese din casa a șasea. Gândiți-vă, în ultima lună, câte dintre obiceiurile voastre nu au fost inutile sau câte dintre obiceiurile voastre au fost negative, au fost în detrimentul vostru, care v-au adus pagube. Pagube nu neapărat în buzunar, dar în stilul de viață: am băut mai multă apă, am mâncat mai multe dulciuri, nu mi-am respectat orarul de somn. Unele chestii care nu v-au folosit. Soarele va intra mâine în casa a șaptea și nu veți mai avea disponibilitate pentru voi, veți avea disponibilitate pentru ceilalți dintr-o dată. Trebuie să vă dați seama până când, unde, cum? Limite!

Horoscop PEȘTI

Soarele va ieși din casa a cincea și va intra în casa a șasea și vă obligă să vă gândiți ce ați făcut pentru voi în ultima lună. Efectiv ce ați făcut pentru voi. Nu începeți să vă gândiți că ați făcut multe, dar pentru alții. Nu! Nu contează că v-ați dus, că v-ați sacrificat, că ați făcut. Pentru voi ce ați făcut în ultima lună? De mâine Soarele intră în casa a șasea și vă arată ce nu funcționează, vă arată cum trebuie să vă faceți programul, indiferent de vârsta pe care o aveți, de posibilități, de educație. Ce ați făcut voi în ultima lună pentru voi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel