EXCLUSIV  Horoscop 21 decembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei zodii țin în echilibru preocupările pentru ei și ceilalți

Sursă foto: Pexels / Horoscop 21 decembrie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 21 decembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Soarele intră în casa a IV-a, iar voi o să fiți foarte preocupați o bună perioadă de mâncarea pe care o faceți, de cum gătiți casa, de cum se strânge familia, de cum vine cutărică, cum se așează la masă, cum vine de sărbători, ce program facem, mergem la biserică, facem caltaboș. Veți fi preocupați de siguranța voastră, dar și de confortul celorlalți. 

Horoscop SCORPION

Soarele intră în casa a treia. Multe drumuri, multe comisioane, multe discuții, multe chestiuni administrative. Unii dintre voi s-au putea să îi salvați pe cei din jur, care nu se descurcă, pe care nu îi duce mintea la fel de mult sau poate au alte probleme. Vă veți duce să faceți anumite lucruri în locul lor, vă veți descurca și chiar veți fi buni la asta. Comunicarea este arma voastră. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Intră Soarele în casa a doua, este bucuria bucuriilor. S-ar putea să vă aduceți aminte că nu v-ați cumpărat ceva acum câțiva ani și să ziceți că meritați acum. Cheltuielile pe care nu le-ați făcut acum mult timp vor reveni în mintea voastră și veți dori să le faceți. Asta odată pentru voi, dar și ceilalți din jurul vostru vor veni cu tot felul de doleanțe și vechi promisiuni pe care le aveți de îndeplinit. Chestiunile financiare, e clar că acolo e lumina la voi.

Horoscop CAPRICORN

Vă spuneam ieri că trebuie să mai aveți puțină răbdare, iată că a venit acea zi. Soarele intră azi în semnul vostru și vă mai luminați. Vă mai luminați pentru că oricum sunteți obligați să faceți tot felul de lucruri, cu Venus, Mercur și Pluto în semnul vostru. Gândiți-vă, Venus va fi până în Martie la anul, Mercur stă până la începutul lunii ianuarie, Pluto mai stă mult pe acolo, a intrat și Soarele care mai stă o lună, deci luminile sunt asupra voastră. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Soarele intră în casa a XII-a, deci nu vă mai arde de nimic. Le aveți voi pe ale voastre, vă dau târcoale multe gânduri, multe fantome ale trecutului, oamenii din jurul vostru nici ei nu sunt foarte energici, deci mai bine hibernați. Vine o perioadă în care ați putea să hibernați, sunteți perfecți la asta. Veți merge peste tot, dar nu veți fi prezenți, veți fi cum e vorba aia românească, ”ciufuți”. Somnul și odihna sunt importante în următoarea lună. 

Horoscop PEȘTI

Soarele intră în casa a XI-a, iar voi trebuie să vă vedeți cu familia, cu prietenii. Vin sărbătorile și e posibil să vă întâlniți cu oameni pe care nu i-ați mai văzut de mult timp. V-aș recomanda ca în următoarea lună să vă faceți și un plan de bătaie pentru 2022. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel