EXCLUSIV  Horoscop 2022 Balanță, Gemeni, Berbec, Taur, Pești, Rac. Bani, progres, noi locuri de muncă!

Foto Pixabay
Foto Pixabay

Anul 2022 va fi foarte interesant pe plan profesional.

Din punct de vedere astrologic, anul 2022 va continua tendințele apărute în 2020 și 2021. Unele aspecte vor contura mult mai bine anumite domenii. Discutăm în primul rând de cele care țin de sănătatea mintală, servicii sociale, dezvoltarea personală, dar și despre spiritualitate. Din ce în ce mai mulți oameni vor alege să urmeze o școală cu profil psihologic, cursuri sau workshop-uri care să îi facă să iasă din starea de robot, sau vor dori să își urmarească o pasiune spirituală/ezoterică, a spus astrologul Daniela Simulescu.

După conjuncția Jupiter-Saturn din Vărsător (decembrie 2020), piața muncii se va schimba în primul rând pentru că vom auzi din ce în ce mai des cuvântul digitalizare. Pandemia ne-a obligat să apelăm la mediul online mai des decât ne-am fi așteptat. Deci este clar că vor fi create noi meserii legate de tehnologie, inteligență artificială, securitate cibernetică, servicii online, a mai spus Daniela Simulescu.

Saturn va rămâne pe toată durata anului 2022 în Vărsător, cu alte cuvinte din ce în ce mai mulți oameni vor fi nevoiți să accepte schimbările.

Axa nodurilor pe semnele Taur - Scorpion va produce modificări și în modul în care ne vom raporta la bani, la ideea de salariu, pensie.

Unele dintre zodii vor resimți mai serios aspectele anului 2022 pe plan profesional

Vreau doar să le atrag atenția să nu citească următoarele rânduri cu un sentiment de panică. Atunci când spun că anumite persoane vor fi mai afectate, nu mă refer neapărat la ceva negativ, a spus Daniela Simulescu.

Balanță/Ascendent în Balanță - pot schimba locul de muncă, pot găsi în sfârșit un serviciu sau vor munci mai mult ca niciodată

Gemeni/Ascendent în Gemeni - se va pune problema unor noi responsabilități care să vă evidențieze, relația cu șefii se va intensifica

Berbec/Ascendent în Berbec - va fi nevoie de un pas înapoi pentru a vă da seama care vă sunt prioritățile înainte de a porni un nou proiect

Taur/Ascendent în Taur - Saturn vă va obliga să fiți serioși și să nu așteptați rezultate de pe o zi pe alta

Pești/Ascendent în Pești - veți avea tendința de a promite/prelua mai multe decât puteți duce

Rac - oportunități de creștere, progres, avansare doar dacă veți face totul foarte corect

 

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

 

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel