HOROSCOP 2019. Zodia care se va căsători. E anul ei!

Ema Apostu / 03 feb 2019 / 15:32 Salveaza PDF Comentarii
Nuntă
Nuntă

Anul acesta, bat clopote de nuntă pentru anumiţi nativi. Ştiu să îşi construiască relaţia în aşa fel încât să ajunca în faţa altarului.

HOROSCOP 2019. Zodia care se va căsători. VĂRSĂTOR

 

Sunteţi dornici să experimentaţi lucruri noi şi să vă puneţi în valoare acele calităţi care-au tot stat ascunse şi să căpătaţi vizibilitate.

HOROSCOP 2019. Zodia care se va căsători. PEŞTI

 

Vă daţi voie să fiţi fericiţi. Distracţia la care vreţi să vă duceţi pare costisitoare, dar o să le faceţi o bucurie celor dragi, strângeți relațiile.

HOROSCOP 2019. Zodia care se va căsători. BERBEC

 

E momentul să resuscitaţi o relaţie care mai are potenţial şi să nu lăsaţi să vă scape o astfel de ocazie.

 HOROSCOP 2019 ZODII. Camelia Pătrășcanu: Zodiile care devin părinți în 2019

HOROSCOP 2019. Zodia care se va căsători. TAUR

 

Vă duceţi la o nuntă ori la un botez şi o să vă distraţi. O să fie un punct de plecare într-o nouă aventură profesională, de afaceri.

HOROSCOP 2019. Zodia care se va căsători. GEMENI

 

Puteţi întâlni pe cineva la o petrecre şi să construiţi frumos o relaţie care să ducă şi la căsătorie. Daţi curs unei invitaţii la cineva care locuieşte în alt oraş. Mai luaţi pe cineva cu voi.

HOROSCOP 2019. Zodia care se va căsători. RAC

 

Se apropie o perioadă bună din punct de vedere afectiv şi o să daţi refresh relaţiilor sentimentale, iar dacă nu e nimeni poate să apară în grupul de prieteni cineva.

HOROSCOP 2019. Zodia care se va căsători. LEU

 

Ieşiţi la o întâlnire cu cineva care ar putea să vă devină iubit/iubită. De asemenea, e rost de bani și şi de plimbareo  prin împrejurimi.

HOROSCOP 2019. Zodia care se va căsători. FECIOARĂ

 

Vă veți duce unde-i place şi partenerului de cuplu. Veți rezolva nişte probleme de familie - poate trebuie să le duceţi mâncare, medicamente unor părinţi, bunici, sau aveţi ceva de discutat.

HOROSCOP 2019. Zodia care se va căsători. BALANŢĂ

 

E posibil să primiţi o invitaţie la o aniversare sau e un botez. E posibil să reapară cineva pe care l-aţi cunoscut de curând şi să daţi importanţă acestei revederi.

HOROSCOP 2019. Zodia care se va căsători. SCORPION

 

Cineva vă face o surpriză, vă scoate în oraș cu mai mulți prieteni. Poate-ar trebui să fiţi mai insistenţi, să luaţi masa de seară la un restaurant.

Horoscop 4 - 10 februarie. Pătrășcanu, previziuni: Zodia care va avea o săptămână istorică

HOROSCOP 2019. Zodia care se va căsători. SĂGETĂTOR

 

Vă duceţi la o petrecere a copiilor, un meci. Relaţia cu anturajul e mai vie, elastică şi o să vă puneţi de acord în toate privinţele, pentru c-o să le respectaţi părerile celorlalţi, scrie stirileprotv.ro.

 

HOROSCOP 2019. Zodia care se va căsători. CAPRICORN

Mergeţi la o nuntă, la un eveniment festiv. Se poate să primiţi nişte cadouri dacă nu chiar un premiu în bani sau alta compensaţie pentru un succes de ultimă oră şi să fie încurajator pentru mai departe.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22