HOROSCOP 2019. Minerva: Zodia anului, beneficii pe linie! Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP 2019. Minerva a dezvăluit previziunile astrologice pentru anul 2019 pentru fiecare zodie. 

HOROSCOP 2019. Minerva: Zodia anului, beneficii pe linie! Previziuni pentru toate zodiile:

”Gemenii, Racii, Săgetătorii trebuie să fie foarte, foarte atenți. Anul acesta Berbecul ar trebui să-și prezinte cartea de vizită, dintre semnele de foc. Anul trecut a strălucit Leul. Din semnele de aer, va străluci Balanța. Din cele de pământ, Fecioarele și Capricornii. Din cele de apă, Peștii și Scorpionii. Capricornul, Racul, Berbecul și Balanța trebuie să dea un pas înapoi și să se gândească foarte bine ce au făcut în cei 18 ani care au trecut.” a spus Minerva, la Antena 3, în emisiunea ”Voi cu Voicu”. 

HOROSCOP 2019 BERBEC: Dorința de a lua viața în piept, martie și aprilie luni speciale. Cei care au ziua de naștere în aproape de 21 martie să se aștepte la schimbări majore, benefice. Vor experimenta mari transformări spirituale. Vor experimenta interesele pentru familie, probleme emoționale, prietenie, activități de grup. 

HOROSCOP 2019 TAUR: Va trebui să-și stabilească foarte bine un obiectiv personal. Vor munci din greu, mai ales în mai-septembrie. Răsplata va fi pe măsură. Vor fi modificări în plan financiar în aprilie și iunie. Lucrați cel mai bine cu Capricorn și Fecioară. An bun pentru călători, petreceri, activități agrement. 

HOROSCOP 2019 GEMENI: Vor căuta un nou loc de muncă, posibil să-și dorească o schimbare în interes profesional. Problema principală va ține de relații, se rup undeva pe la jumătatea anului. Călătoriile și relațiile vor avea loc din septembrie până la sfârșitul anului. Vine ceva de plătit din urmă. Vor dori să nu fie deranjați de alții, dar e cam greu. Trebuie să fie atenți la buget, la ce vor face cu banii. Principala provocare va fi echilibrarea vieții de familie, sentimentale și a carierei. 

HOROSCOP 2019 RAC: Ar trebui să fie un an liniștit, în care să stea să se odihnească, vor fi sprijin pentru familie. Vor fi mult mai conștienți de relațiile pe care trebuie să le păstreze. Pot simți că până-n martie viața îi dă deoparte, nu-i dă, dar nu sunt ei eroii principali. Trebuie să-și gestioneze cu atenție atât resursele interioare, cât și pe cele exterioare.

HOROSCOP 2019 LEU: Moment de bilanț. S-ar putea să fie în lumina reflectoarelor fără să-și dea seama. Le place, dar să aibă mare grijă, pentru că beția succesului nu durează mult. În primele trei luni, vor simți că banii trag la portofelul lor. Dragostea și activitățile sociale au fost importante pentru ei, dar e posibil ca unii să se fi despărțit, iar anul acesta vor suporta rigorile legii. Pe de altă parte, e posibil ca leii care și-au dorit mult un copil acum să-l facă. 

HOROSCOP 2019 FECIOARĂ: Au toate îngredientele cosmice ca să le iasă cărțile cum își doresc, multe se vor căsători, își găsesc partenerul ideal, își pot face propria afacere, pot să țină un regim, să facă un copil, își doresc foarte mult, va fi un an al prosperității și al vieții trăite din plin, cele mai importante aspecte vor fi corpul, imaginea sa, dar și finanțele. Jupiter le va aduce unora dintre fecioare ce-și doresc foarte mult, e un an în care se vor lăsa duse de val.

HOROSCOP 2019 BALANȚĂ: Se recentrează, doresc să știe clar, își găsesc un scop. Mulți au încercat să-și facă munca mai plăcută, anul acesta vor avea ocazia. Se vor vedea într-o altă lumină și atunci lucrurile se schimbă. Au un an financiar foarte bun. 

HOROSCOP 2019 SCORPION: Se vor concentra foarte mult pe creativitatea personală, își vor pune în valoare această latură. Sunt într-o perioadă creativă a vieții lor. Nu este o idee proastă să-și găsească o pasiune creativă. Cele mai importante domenii vor fi finanțele, casa și familia pentru ei. Se pot implica în activități sociale. 

HOROSCOP 2019 SĂGETĂTOR: Trebuie să înțeleagă că toate durerile și crizele prin care au trecut în ultimii ani sunt acele dureri ale facerii de a face ceva ce le place. Interesele intelectuale vor fi foarte importante. S-ar putea să fie un an în care să avem un săgetător vedetă din punct de vedere literar. Viața socială se relansează, dar în ultimul trimestru al lui 2019. Familia va fi pe primul loc. Întâlnesc oameni cu minte și interese similare, vor putea pune la cale diverse lucruri. Cariera și prietenii vor fi domeniile de interes. 

HOROSCOP 2019 CAPRICORN: An bun, au șansa de a dovedi că pot da dovadă și de deschidere spre relațiile cu ceilalți. Finanțele au fost și vor fi importante. Pentru foarte mulți, anul acesta vor bate clopotele de muncă. Domeniile de interes major vor fi finanțele, comunicarea, călătoriile în străinătate, în special în zone unde n-au mai fost. Au tendința de a fi pesimiști. 

HOROSCOP 2019 VĂRSĂTOR: Ei se simt diferiți de la începutul anului. Influențele astrologice prevăd un an liniștit și relaxant. Finanțele vor fi neregulate. Își pot schimba locul de muncă. Stare de sănătate bună. Interesați de aspectul personal și de finanțe. Preocupări majore de casă și de familie. 

HOROSCOP 2019 PEȘTI: Evenimente noi și neobișnuite. Vor căuta noi experiențe, vor dori să se despartă de obiceiuri și de oamenii care le-au fost o piedică. Relațiile pot fi o zonă în care să se bucure de înțelegere neașteptată. Profesional, vor primi ceea ce cer, nu există obstacole majore. Trebuie să se disciplineze mai mult pe sine. Mai mult ca niciodată vor fi atrași de domeniul spiritual. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel