HOROSCOP SĂRBĂTORI. Cum îți influențează astrele această perioadă

Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești
Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești

Sărbătorile sunt din ce în ce mai aproape, iar mulți dintre noi suntem stresați sau nerăbdători. Află cum îți influențează astrele sărbătorile.

Astrele au legătură cu dispoziţia ta din această perioadă a anului, motiv pentru care e bine să le iei în serios, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Pentru cei din această zodie care au început deja să simtă spiritul vacanţei alături de prietenii pe care îi vor vedea în mod constant şi alături de care vor petrece. Pe toată durata Sărbătorilor de iarnă, vă veți simți plini de energie şi vă veți dori să faceți cât mai multe excursii.

Taur

Prea multă agitaţie vă va transforma luna decembrie într-o adevărată vâltoare. Încearcați să vă odihniți, dacă nu vreți săvii se facă rău fix în Ajunul Crăciunului. Aveți mai multă grijă de voi şi lăsați lucrurile să vină de la sine, fără să le planificați, dacă nu vreți să fiți dezamăgiți de Sărbători.

Gemeni

În vacanţa aceasta, veți ignora toate propunerile de petreceri în locuri luxoase în favoarea tradiţionalului. Deşi nu vă stă în caracter, anul acesta preferați să îl încheiați alături de părinţi şi bunici, care vă vor ajuta să vă aduceți aminte de perioada copilăriei.

Rac

Ai pregătit bucătăria pentru cele mai delicioase mâncăruri, aşa că te apuci de gătit toate bunătăţile pe care le ştii. Deşi în vacanţă nu vei găti, ai treabă chiar şi pentru toată lumea. Musafirii îţi vor lăuda talentul recent descoperit.

Leu

Pe tine te cam oboseşte Crăciunul, dar nu pentru că nu îţi place, ci pentru că pur şi simplu faci aceleaşi lucruri an de an. Dacă vrei să fii nonconformistă, alege să pleci într-o staţiune balneară, în care să te relaxezi aşa cum se cuvine. În fond, nu trebuie să stai toată ziua numai în bucătărie.

Fecioară

În vacanţă, încercați să împăcați şi munca şi familia, căci da, tu ai de muncit chiar şi la Crăciun. Fie că vei lucra de acasă, îţi va fi cam greu să te împarţi, aşa că vei fi puţin mai stresată decât de obicei. E posibil ca cei din familia ta să îţi facă un cadou surpriză, pe care îl aşteptai de foarte mult timp.

Balanţă

De data aceasta, parcă ați vrea să evitați orice tip de comunicare afectivă, căci v-ați cam săturat să fiți dezamăgiți, mai ales de Sărbători. Preferați să vă refugiați alături de familie şi să petreceți liniştiți, fiind singura opţiune de încredere. Abia după Noul An, s-ar putea să deveniți puţin mai încrezători în destin.

Scorpion

Căutați o mulţime de cadouri pentru cei dragi, iar toată vacanţa veți fi în postura de Moş Crăciun. Misiunea voastră este să le aduceți zâmbetul pe buze persoanelor dragi şi să îi faceți să se simtă bine, nu neapărat cu un lucru material, ci mai degrabă cu simpla voastră prezenţă.

Săgetător

Evitați să mergeții în mall la cumpărături de pe acum, căci nu e o perioadă benefică din punct de vedere economic. Aşteaptați să treacă solstiţiul de iarnă, pentru ca mai apoi să vă faceți de cap aşa cum se cuvine. 

Capricorn

Abia ați scos capul din hârtii şi deja simţiți că vreți să vă întoarceți la muncă. Nu sunteți obișnuiți să vă relaxați, mai ales de Crăciun. Ce ar fi să ieşiți cu fetele în oraş sau să vă invitați părinţii la cina festivă? Orice lucru pe care nu l-ați mai făcut până acum vă va face să vă simţi ca nouă.

Vărsător

Singura dorinţă din această vacanţă este relaxarea. Aveți nevoie de foarte multă linişte şi de o atmsoferă plăcută, care să vă reamintească de cei mai frumoşi ani din viaţa voastră. Aveți noroc de o familie mare şi numeroasă, care vă va fi prin preajmă tot sejurul.

Peşti

Ar fi bine să vă așteptați la neprevăzut, căci orice bun sau rău se poate întâmpla vacanţa asta pentru voi. Încearcați să fiți mai deschiși, mai optimiști, să comunicați mai mult cu cei din jur şi să vă exteriorizați.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel